ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κόντε: "Είναι 60% η πιθανότητα να προπονήσω στην Ιταλία τη νέα σεζόν"

Chelsea head coach Antonio Conte lifts the trophy after winning the English FA Cup final soccer match between Chelsea and Manchester United at Wembley stadium in London, Saturday, May 19, 2018. Chelsea defeated Manchester United 1-0. (AP Photo/Tim Ireland)
Chelsea head coach Antonio Conte lifts the trophy after winning the English FA Cup final soccer match between Chelsea and Manchester United at Wembley stadium in London, Saturday, May 19, 2018. Chelsea defeated Manchester United 1-0. (AP Photo/Tim Ireland) AP PHOTO/TIM IRELAND

Ο Αντόνιο Κόντε άφησε να εννοηθεί πως είναι κοντά στο να επιστρέψει στην πατρίδα του, τονίζοντας πως κατά τις 60% θα βρεθεί στον πάγκο ιταλικής ομάδας τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Τη διετία 2014-16 είχε το ρόλο του ομοσπονδιακού τεχνικού της Εθνικής Ιταλίας, τη διετία 2016-18 ήταν στην Τσέλσι ενώ η φετινή σεζόν τον βρίσκει εκτός πάγκων ψάχνοντας για το επόμενο μεγάλο βήμα στην καριέρα του.

Όλα πάντως δείχνουν πως ο Αντόνιο Κόντε δεν θα βρίσκεται για πολύ καιρό ακόμα εκτός παιχνιδιού, με τα ΜΜΕ να τον εμφανίζουν ως υποψήφιο στόχο μεγάλων συλλόγων και τον ίδιο να προβαίνει σε αποκαλύψεις αναφορικά με το μέλλον του σε τηλεοπτική του συνέντευξη.

"Εάν θα προπονήσω στην Ιταλία την επόμενη χρονιά; Υπάρχουν καλές πιθανότητες, όπως υπάρχουν επίσης πιθανότητες να προπονήσω στο εξωτερικό. Ίσως όμως και να παραμείνω ανενεργός.

Σε ποσοστά, είναι 60% η πιθανότητα να μείνω στην Ιταλία, 30% να πάω στο εξωτερικό και 10% να μείνω και να περιμένω. Δεν μπορώ να πω ναι για καμία ομάδα επειδή δεν υπάρχει τίποτα.

Επαφές με συλλόγους της Serie A; Με εμένα τον ίδιο όχι, είναι λίγο νωρίς. Η προτεραιότητα είναι να πάω σε έναν σύλλογο που θα μου επιτρέψει να παλεύω για να νικώ", δήλωσε ο Κόντε, διαψεύδοντας παράλληλα πως ήρθε σε επαφή με ανθρώπους της Μίλαν, της Ίντερ και της Γιουβέντους και επιβαιώνοντας πως είχε επαφή στο παρελθόν με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Σύμφωνα πάντως με ρεπορτάζ της ιταλικής ιστοσελίδας "Calciomercato", στην κορυφή των προτιμήσεων του Κόντε είναι η Γιουβέντους (αν φύγει ο Αλέγκρι) και ακολουθεί η Ίντερ (άγνωστο αν θα παραμείνει στον πάγκο της ο Σπαλέτι), ενώ για τις Ρόμα και Μίλαν υπάρχει δίπλα το ερωτηματικό που αφορά τη συμμετοχή τους ή όχι τη νέα σεζόν στους ομίλους του Champions League.

Όσον αφορά στις ομάδες εκτός Ιταλίας που θα μπορούσαν να δελεάσουν τον Κόντε, αυτές είναι οι Μπάγερν Μονάχου και Παρί Σεν Ζερμέν, με τους Νίκο Κόβατς και Τόμας Τούχελ να μην είναι σίγουροι για την παραμονή τους στην άκρη του πάγκου.

Photo Credits: AP Photo/Tim Ireland

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ