ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κομπανί: "Ο Φαν Ντάικ είναι ο καλύτερος αμυντικός στην ιστορία της Premier League"

Liverpool's Virgil van Dijk celebrates after scoring his second goal during the English Premier League soccer match between Liverpool and Brighton at Anfield Stadium, Liverpool, England, Saturday, Nov. 30, 2019. (AP Photo/Jon Super)
Liverpool's Virgil van Dijk celebrates after scoring his second goal during the English Premier League soccer match between Liverpool and Brighton at Anfield Stadium, Liverpool, England, Saturday, Nov. 30, 2019. (AP Photo/Jon Super) AP PHOTO/JON SUPER

Ο παίκτης - προπονητής της Άντερλεχτ και πρώην αρχηγός της Σίτι, Βινσέντ Κομπανί, αποθέωσε τον Φαν Ντάικ τονίζοντας ότι είναι ο καλύτερος αμυντικός όλων των εποχών στην Premier League.

Μία δήλωση που ήδη έχει συζητηθεί αρκετά έκανε στο "Sporf" ο Βινσέντ Κομπανί. Ο παίκτης - προπονητής της Άντερλεχτ και πρώην αρχηγός της Σίτι, μίλησε για τους καλύτερους αμυντικούς όλων των εποχών.

Στην Αγλλία επέλεξε για αυτόν τον ρόλο τον Βίρτζιλ Φαν Ντάικ.

Ο πρώην αρχηγός της Σίτι τόνισε: "Θα επιλέξω τον Βίρτζιλ Φαν Ντάικ ως τον καλύτερο αμυντικό στην ιστορία της Premier League. Ναι είναι μία περίεργη απόφαση γιατί δεν είναι αρκετό καιρό στο προσκήνιο όπως ήταν ο Τέρι και ο Φέρντιναντ. Αυτοί έπαιξαν για πολλά χρόνια, αλλά τα σημάδια που δείχνει ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ είναι εντυπωσιακά και δεν αφήνουν κανένα περιθώριο".

Μάλιστα, για να δικαιολογήσει την επιλογή του τόνισε για τον αμυντικό της Λίβερπουλ: "Κάνει τεράστια διαφορά για την ομάδα του. Ένας αμυντικός δεν είναι ποτέ μόνος, χρειάζεται να έχει εξαιρετική επικοινωνία με τους συμπαίκτες του για να κάνει την ομάδα του πιο ισχυρή. Η Λίβερπουλ χωρίς τον Φαν Ντάικ και με αυτόν είναι διαφορετική ομάδα. Για αυτό τον επέλεξε ως τον κορυφαίο αμυντικό στην ιστορία της Premier League".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ