ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κίλιαν Εμπαπέ: Κερδίζει την κούρσα των πιο πολύτιμων ποδοσφαιριστών

Κίλιαν Εμπαπέ: Κερδίζει την κούρσα των πιο πολύτιμων ποδοσφαιριστών

Ένα ενδιαφέρον γράφημα του Sport Bible περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο ο Κίλιαν Εμπαπέ προσπέρασε τους πάντες σε μία μάχη για τον πιο πολύτιμο ποδοσφαιριστή.

Μπορεί να είναι μόλις 21 ετών, αλλά ο Κίλιαν Εμπαπέ θεωρείται ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές στον κόσμο. Από το 2017 όταν και μετακινήθηκε από την Μονακό στην Παρί Σεν Ζερμέν η καριέρα του απογειώθηκε. Τη φετινή σεζόν μετράει 30 γκολ σε 33 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Σε μία κούρσα για τον πιο πολύτιμο ποδοσφαιριστή του πλανήτη, φαίνεται πως έχει βάλει από κάτω του άλλα μεγάλα αστέρια. Έτσι, δείχνει τουλάχιστον το γράφημα του Sport Bible για τον πολυτιμότερο παίκτη από το 2005 μέχρι και σήμερα.

Τον αγώνα ανοίγει ο Ροναλντίνιο, του οποίου η αξία ανεβαίνει συνεχώς και εκθρονίζεται το 2008, καθώς στο προσκήνιο έρχεται ο Μέσι με αξία 55.000.000 ευρώ. Η κούρσα φουντώνει, όταν στην εξίσωση μπαίνει ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Κακά, μέχρι να περιοριστεί η μάχη ανάμεσα στον Αργεντινό και τον CR7.

Οι δύο τους μονοπωλούν το ενδιαφέρον έως και τον Ιανουάριο του 2018, με τα πρωτεία να αλλάζουν χέρια και να τα παίρνει ο Νεϊμάρ. Όμως τον Οκτώβριο του ίδιου χρόνου, με συνοπτικές διαδικασίες, επικεφαλής γίνεται ο Κίλιαν Εμπαπέ, ο οποίος μέχρι και σήμερα είναι στην κορυφή με αξία 180.000.000 ευρώ.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ