ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κεραυνοί Μπουφόν για δημοσίευμα: "Κουτσομπολιό - εφεύρημα, υπονομεύει την ενότητά μας"

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÃÉÏÕÂÅÍÔÏÕÓ - ÏÓÖÐ / CHAMPIONS LEAGUE / JUVENTUS - OLYMPIAKOS / ÌÐÏÕÖÏÍ / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÃÉÏÕÂÅÍÔÏÕÓ - ÏÓÖÐ / CHAMPIONS LEAGUE / JUVENTUS - OLYMPIAKOS / ÌÐÏÕÖÏÍ / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Κατηγορηματικά αντίθετος στις φήμες που τον ήθελαν να καυγαδίζει με συμπαίκτες του μετά την ήττα από τη Νάπολι ήταν ο Μπουφόν, δηλώνοντας πως η ενότητα της Γιουβέντους είναι πάνω απ' όλα.

Την Κυριακή (22/04) η Νάπολι επικράτησε με 1-0 στην έδρα της Γιουβέντους για την 34η αγωνιστική της Serie A, μειώνοντας την απόσταση από την πρώτη θέση στον ένα βαθμό.

Λίγα λεπτά μετά τη λήξη του αγώνα, ο αρχηγός της "Γηραιάς Κυρίας", Τζιανλουίτζι Μπουφόν, παρά την πίκρα του για την ήττα, έμεινε στον αγωνιστικό χώρο να χαιρετήσει τους αντιπάλους του.

Ωστόσο, σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, μετά από αυτήν την κίνηση και με το που επέστρεψαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια ο 40χρονος τερματοφύλακας έβαλε τις φωνές στους συμπαίκτες του έχοντας στο στόχαστρο κυρίως τον Μεντί Μπενατιά, που "έχασε" τον Καλιντού Κουλιμπαλί στη φάση του γκολ.

Σήμερα (24/04), με τοποθέτηση στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2006 με την ομάδα της Ιταλίας, αρνήθηκε ότι διεξήχθη καυγάς στα αποδυτήρια μετά την ήττα από τη Νάπολι λέγοντας χαρακτηριστικά: "Αυτή η είδηση ήταν ένα "κουτσομπολιό-εφεύρημα" σαν κι αυτά που ακολουθούν κάθε ήττα ομάδας που δεν έχουν αχίλλειο πτέρνα, ομάδες όπως η Γιουβέντους. Οι φήμες αυτές δημιουργούν προσπάθεια αποσταθεροποίησης και υπονομεύουν την ενότητα που έχουμε σαν ομάδα.

" Αυτή η ψευδής είδηση προσπαθεί να αποσταθεροποιήσει το κλίμα και να υπονομεύσει την εμπιστοσύνη και την ενότητα της ομάδας. Κανένας, στα 17 χρόνια που είμαι στη Γιουβέντους, δεν έχει κουνήσει το δάχτυλο σε κάποιον άλλον συμπαίκτη κατηγορώντας τον για μια ήττα, και αυτό δεν πρόκειται να συμβεί όσο είμαι εγώ αρχηγός. Θέλω να επισημάνω ότι ο Μπενατιά είναι ένα ευγενικό άτομο, άξιο σεβασμού, ο οποίος συμβάλλει στην προσπάθεια που κάνουμε και αποτελεί μέρος αυτής της εξαιρετικής ομάδας. Λυπάμαι που είμαι αναγκασμένος να το επισημάνω αυτό, αλλά πρέπει να το κάνω, γιατί υπό το πρίσμα ορισμένων ειδήσεων, αν όχι και συκοφαντιών, πιστεύω ότι μια επιπρόσθετη διευκρίνιση ήταν αναγκαία για την προστασία της ομάδας και του ίδιου του Μεντί, ο οποίος είναι ένας φανταστικός τύπος".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ