Κελαϊφί: "Έχω απαλλαγεί από όλες τις κατηγορίες"

Ο πρόεδρος της Παρί Σεν Ζερμέν, Νασέρ Αλ Κελαΐφί, μέσω προσωπικής δήλωσης, πήρε θέση για το ζήτημα διαφθοράς που έχει εμπλακεί, υποστηρίζοντας πως έχει απαλλαγεί από όλες τις κατηγορίες.

Η Γενική Εισαγγελία στην Ελβετία κατηγορεί τον πρόεδρο της Παρί Σεν Ζερμέν και διευθύνοντα σύμβουλο του BeIN Sports, Νασέρ Αλ Κελαϊφί ότι -μέσω του πρώην Γενικού Γραμματέα της FIFA- έκανε παρεμβάσεις την κατανομή των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, ενώ ο ίδιος είχε κλείσει ένα σπουδαίο deal με το BeIN Sports για τα δικαιώματα των Παγκοσμίων Κυπέλλων του 2026 και του 2030 αντί 480.000.000 ευρώ!

Άμεση ήταν η αντίδραση του Κελαϊφί, ο οποίος μέσω προσωπικής δήλωσης, πήρε θέση, υποστηρίζοντας πως έχει απαλλαγεί από όλες τις κατηγορίες. Παράλληλα, υποστηρίζει πως, παρότι υπάρχει μία δευτερεύουσα κατηγορία, θα αποδειχθεί κι εκείνη αβάσιμη.

"Υστερα από τρία εξαντλητικά χρόνια ερευνών, όπου συνεργάστηκε ανοιχτά και πλήρως με τον Γενικό Εισαγγελέα της Ελβετίας, είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι όλες οι κατηγορίες για την κατανομή των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2026 και του 2030 κατέπεσαν. Όπως έλεγα, ούτως ή άλλως, διαρκώς και επανειλημμένα για τρία χρόνια, καθώς δεν υπήρχε ούτε ένα στοιχεί. Έχω απαλλαγεί από όλες τις κατηγορίες περί δωροδοκίας και η υπόθεση έχει κλείσει οριστικά και αμετάκλητα. Παρότι υπάρχει μία δευτερεύουσα κατηγορία, έχω κάθε προσδοκία πως θα αποδειχθεί κι αυτή αβάσιμη", αναφέρει, μεταξύ άλλων, στη δήλωσή του ο ισχυρός άνδρας της Παρί.

Photo Credits: AP Photo/Francois Mori

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Κατηγορίες της ελβετικής γενικής εισαγγελίας για Κελαϊφί που "αγγίζουν" και την Ελλάδα
 
SHARE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK

 

HIGHLIGHTS