ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Καβάνι: "Είναι αλήθεια, είχα πρόβλημα με τον Νεϊμάρ"

PSG's Edinson Cavani, center, scores his side's second goal during the French League One soccer match between Paris Saint Germain and Guingamp at the Parc des Princes stadium in Paris, Sunday, April 29, 2018. (AP Photo/Thibault Camus)
PSG's Edinson Cavani, center, scores his side's second goal during the French League One soccer match between Paris Saint Germain and Guingamp at the Parc des Princes stadium in Paris, Sunday, April 29, 2018. (AP Photo/Thibault Camus) AP PHOTO/THIBAULT CAMUS

Με δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό της Γαλλίας, ο Έντινσον Καβάνι παραδέχτηκε πως στην αρχή της χρονιάς είχε πρόβλημα με τον Νεϊμάρ λόγω της εκτέλεσης ενός πέναλτι.

Τον περασμένο Σεπτέμβριο, στο παιχνίδι της Παρί Σεν-Ζερμέν με τη Λιόν για την 6η αγωνιστική του γαλλικού πρωταθλήματος, ο τηλεοπτικός φακός έπιασε τους Έντινσον Καβάνι και Νεϊμάρ να τσακώνονται για την εκτέλεση μιας στημένης φάσης.

Σήμερα (03/05), ο Ουρουγουανός ποδοσφαιριστής με δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό της Γαλλίας αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο περιστατικό.

Πιο αναλυτικά, δήλωσε: "Είναι αλήθεια ότι είχα πρόβλημα με τον Νεϊμάρ τον Σεπτέμβριο. Μιλήσαμε σχετικά με αυτό. Του είπα ότι εγώ είμαι ο πρώτος που θα κάνω πίσω υπό την προϋπόθεση και ο ίδιος να βάλει την ομάδα πάνω από τον εαυτό του. Είμαι εργάτης του ποδοσφαίρου, δεν είμαι σταρ.

Εάν έχω έναν συμπαίκτη που επιθυμεί να κερδίζει ατομικούς τίτλους θα κάνω τα πάντα για να τον βοηθήσω να τους κερδίσει. Αρκεί και αυτός με την σειρά του να εξυπηρετεί το καλό της ομάδας. Σταδιακά τα βρήκαμε. Η διοίκηση συνέβαλε σε αυτό παίρνοντας μια απόφαση την οποία σεβάστηκα".

Photo credits: AP Photo/Thibault Camus

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ