ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Καθησυχαστικός ο Νεϊμάρ για τον τραυματισμό του

Brazil's Neymar celebrates after scoring a penalty during the international friendly soccer match between Brazil and Uruguay at the Emirates Stadium, London, Friday, Nov. 16, 2018. (AP Photo/Matt Dunham)
Brazil's Neymar celebrates after scoring a penalty during the international friendly soccer match between Brazil and Uruguay at the Emirates Stadium, London, Friday, Nov. 16, 2018. (AP Photo/Matt Dunham) AP

Ο Νεϊμάρ παρουσιάστηκε καθησυχαστικός για τον τραυματισμό του στον προσαγωγό στο νικηφόρο φιλικό της Βραζιλίας με το Καμερούν. Τι ανέφερε στο λογαριασμό του στο Instagram.

Ο Νεϊμάρ χτύπησε στον προσαγωγό του κατά τη διάρκεια του αγώνα της Βραζιλίας με το Καμερούν και αναγκάστηκε να αφήσει τον αγωνιστικό χώρο μόλις στο 8ο λεπτό, δίνοντας τη θέση του στον Ρισάρλιζον.

Εννοείται ότι σήμανε συναγερμός στις τάξεις της Παρί Σεν Ζερμέν ενόψει του αγώνα με τη Λίβερπουλ για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Champions League, ειδικά από την στιγμή που χτύπησε και ο Κιλιάν Εμπαπέ στο φιλικό της Γαλλίας με την Ουρουγουάη.

Με μήνυμά του στο Instagram, επιβεβαίωσε ότι το πρόβλημά του δεν είναι κάτι που τον ανησυχεί πολύ. Ο γιατρός της ομάδας Ροντρίγκο Λάσμαρ, δήλωσε αμέσως στους δημοσιογράφους ότι ενώ ήταν απαραίτητες οι εξετάσεις για να επιβεβαιώσει την ακριβή διάγνωση, δεν πίστευε όμως ότι ο τραυματισμός στους προαγωγούς ήταν σοβαρός και ο Νεϊμάρ το επιβεβαίωσε.

"Λέω σε όλους όσους μου έστειλαν μηνύματα που μου εύχονται ταχεία ανάρρωση, πως δεν νομίζω να είναι κάτι σοβαρό", ανέφερε για τον τραυματισμό του, θέλοντας να καθησυχάσει τους πάντες, ενώ για την εθνική Βραζιλίας τόνισε:

"Έχουμε τελειώσει τη χρονιά ευχαριστημένοι με το έργο που έχουμε κάνει μέχρι τώρα. Αυτά τα τελευταία παιχνίδια ήταν σημαντικά για να μας βοηθήσουν να ανακάμψουμε μετά την αποτυχία στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Παραμένουμε ισχυροί, επικεντρωμένοι και αναζητούμε πάντα τρόπο να βελτιωνόμαστε".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ