ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κατηγορούμενος ο Σισέ για την υπόθεση Βαλμπουενά

Κατηγορούμενος ο Σισέ για την υπόθεση Βαλμπουενά

Επίσημα κατηγορούμενος για την υπόθεση εκβιασμού του Ματιέ Βαλμπουενά είναι ο Τζιμπρίλ Σισέ, όπως αποκάλυψε η Le Parisien.

Αρχικά ήταν ύποπτος, αλλά πλέον είναι και επισήμως κατηγορούμενος. Ο λόγος για τον Τζιμπρίλ Σισέ, στον οποίον απαγγέλθηκαν κατηγορίες για συμμετοχή στο κύκλωμα με το περιβόητο sextape για την υπόθεση με τον άλλοτε συμπαίκτη του στην εθνική Γαλλίας, Ματιέ Βαλμπουενά.

Όπως αποκάλυψε η "Le Parisien" και επιβεβαίωσε η πλευρά Σισέ, ώστε να μην υπάρχει παραφιλολογία γύρω από την υπόθεση, καλείται πλέον στις δικαστικές αίθουσες να αποδείξει την αθωότητά του.

Μάλιστα, τονίζεται από την υπερασπιστική γραμμή του πως αυτή είναι η νόμιμη διαδικασία που ακολουθείται στη χώρα του και ως εκ τούτου δεν πρέπει να υπάρχει λόγος ανησυχίας και πως κάποιοι θέλουν να αμαυρώσουν τ' όνομά του. Στην υπόθεση έχει στο πλευρό του τον δικηγόρο, Αρνό Περικάρ.

Ο Σισέ είχε οδηγηθεί στο αστυνομικό τμήμα τον Οκτώβριο του 2015 και καλείται να τεθεί ενώπιον της δικαιοσύνης. Ακόμα μεγαλύτερους μπελάδες αντιμετωπίζει ο Καρίμ Μπενζεμά, αφού φέρεται να ήταν ο "εγκέφαλος" του κυκλώματος, που ήθελε να αποσπάσει σημαντικό χρηματικό ποσό από τον Βαλμπουενά.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ