Κατηγόρησε τον Νεϊμάρ για βιασμό και τώρα κατηγορείται η ίδια για εκβιασμό και απάτη

Η Νατζίλα Τριντάντε κατηγόρησε τον Νεϊμάρ για βιασμό, ο Βραζιλιάνος αθωώθηκε και τώρα η ίδια κατηγορείται για εκβιασμό, συκοφαντία και απάτη, με την υπόθεση να ανατρέπεται τελείως.

Ο Νεϊμάρ κατηγορήθηκε για βιασμό από την Νατζίλα Τριντάντε σε ξενοδοχείο του Παρισιού τον περασμένο Μάιο, όμως αθωώθηκε, καθώς τα στοιχεία δεν επαρκούσαν και οι δικαστές του Σάο Πάουλο έβαλαν την υπόθεση στο συρτάρι.

Ο επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν είχε κατηγορηθεί πως είχε βιάσει μοντέλο σε ξενοδοχείο του Παρισιού τον Μάιο, αλλά ήταν αθώος και τώρα κατηγορείται η Βραζιλιάνα για εκβιασμό, συκοφαντία και απάτη, με την υπόθεση να ανατρέπεται και ο Νεϊμάρ από θύτης να μετατρέπεται πλέον... θύμα.

Η κατηγορία έρχεται μετά την ολοκλήρωση των δύο ερευνών που διεξήχθησαν και η υπόθεση κρατήθηκε μυστική και στάλθηκε στο δικαστήριο. Κατηγορούμενος είναι και ο πρώην σύντροφος του μοντέλου, Έστιβενς Άλβες, για την αποκάλυψη του ερωτικού περιεχομένου σε δημοσιογράφο.

Θυμίζουμε πως η Τριντάντε είχε πάει στο αστυνομικό τμήμα του Σάο Πάουλο για να καταγγείλει τον Νεϊμάρ, με τον ίδιο να αναφέρει από την αρχή πως ήταν αθώος και πως τίποτα δεν συνέβη χωρίς τη θέλησή της. Πλέον, το μοντέλο καλείται να απαντήσει στις κατηγορίες και να μην βρεθεί μπλεγμένη σε μια υπόθεση που εξελίχθηκε διαφορετικά απ' ό,τι η ίδια θα περίμενε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Νεϊμάρ: Το VIDEO του καυγά με το μοντέλο σε δωμάτιο ξενοδοχείου
Το μοντέλο που κατηγορεί τον Νεϊμάρ για βιασμό έμεινε χωρίς δικηγόρο
Το μοντέλο που κατηγορεί τον Νεϊμάρ λέει πως εκλάπη το video του βιασμού
Ξέσπασμα Νεϊμάρ: "Λένε στο γιο μου πως έχει πατέρα βιάστη"
Νεϊμάρ: Μπαίνει στο αρχείο η υπόθεση βιασμού
Ξέσπασμα χαράς από τον πατέρα του Νεϊμάρ
Νεϊμαρ: Αποκαλυπτική συνέντευξη της γυναίκας που τον κατηγορεί για βιασμό  
 
SHARE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK

 

HIGHLIGHTS

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ 2109237777.

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ 2109237777.