ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κάθε Ισπανός διεθνής θα πάρει 800.000€ για το Μουντιάλ

Spain's team poses for a team photo prior the international friendly soccer match between Spain and Argentina at the Wanda Metropolitano stadium in Madrid, Spain, Tuesday March 27, 2018. (AP Photo/Paul White)
Spain's team poses for a team photo prior the international friendly soccer match between Spain and Argentina at the Wanda Metropolitano stadium in Madrid, Spain, Tuesday March 27, 2018. (AP Photo/Paul White) AP PHOTO/PAUL WHITE

Κάθε ποδοσφαιριστής στην 23άδα της Εθνικής Ισπανίας θα πάρει 800.000 ευρώ σε περίπτωση κατάκτησης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018

Σε περίπτωση που η Ισπανία κατακτήση το Παγκόσμιο Κύπελλο 2018, κάθε ένας παίκτης της 23άδας της θα πάρει 800.000 ευρώ, όπως συμφωνήθηκε με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας.

Αυτό βέβαια δεν είναι 100% σίγουρο, σύμφωνα με τους Ισπανούς, καθώς μεσολαβούν και εκλογές στην ομοσπονδία, αλλά δεν αναμένεται να υπάρχει κάποια αλλαγή.

Στις τάξεις της "Furia Roja" το κλίμα είναι πολύ καλό μετά το 6-1 επί της Αργεντινής στο φιλικό της Μαδρίτης και στον stoiximan.gr η Ισπανία είναι το 3ο φαβορί για την κατάκτηση μετά τη Βραζιλία και τη Γερμανία.

AP Photo/Paul White

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ