ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κασίγιας: "Το σημαντικότερο είναι που είμαι εδώ"

Spanish goalkeeper Iker Casillas smiles while talking to journalists outside a hospital in Porto, Portugal, Monday, May 6, 2019. Veteran goalkeeper Iker Casillas had a heart attack during a training session with his Portuguese club FC Porto and was hospitalized May 1. (AP Photo/Luis Vieira)
Spanish goalkeeper Iker Casillas smiles while talking to journalists outside a hospital in Porto, Portugal, Monday, May 6, 2019. Veteran goalkeeper Iker Casillas had a heart attack during a training session with his Portuguese club FC Porto and was hospitalized May 1. (AP Photo/Luis Vieira) AP

Ο Ίκερ Κασίγιας βγήκε από το νοσοκομείο και μίλησε συγκινημένος στους εκπροσώπους του Τύπου, μετά από την περιπέτεια με το έμφραγμα μυοκαρδίου που υπέστη.

Ο Ίκερ Κασίγιας τρόμαξε τον ποδοσφαιρικό και μη κόσμο, αφού την Τετάρτη (1/5) υπέστη έμφραγμα μυοκαρδίου. Μετά από έξι μέρες παραμονής του στο νοσοκομείο, τη Δευτέρα (6/5) πήρε εξιτήριο.

Πλήθος κόσμου και δημοσιογράφων υποδέχθηκε τον Ισπανό γκολκίπερ, ο οποίος προχώρησε σε δηλώσεις, με την συγκίνησή του να είναι εμφανής.

"Πριν από λίγες ημέρες είχα ένα θέμα. Είμαι ευγνώμων, είχα τύχη. Με συγκίνησαν όσοι ανησύχησαν. Ευχαριστώ το νοσοκομείο, τον Δρ. Νέλσον και τον κόσμο του Πόρτο. Θα ξεκουραστώ για λίγες εβδομάδες ή μήνες, δεν με νοιάζει, το σημαντικότερο είναι που είμαι εδώ.

Είμαι καλά χάρις σε όλους εσάς και την οικογένειά μου που με στήριξε. Θα απαντήσω στα μηνύματα όλων γιατί τώρα θα έχω χρόνο. Δεν θα ξέρω ποιο θα είναι το μέλλον, σας ευχαριστώ πολύ" ανέφερε στα μίντια.

Ο Κασίγιας από εδώ και πέρα θα μεταβεί στο σπίτι του στο Foz που βρίσκεται παραθαλάσσια του Πόρτο. Τις πρώτες δύο εβδομάδες θα πρέπει να ξεκουράζεται και θα του επιτρέπονται μόνο περίπατοι στην παραλία.

Θα επιστρέψει στην Ισπανία τα τέλη του Μαΐου, ενώ θα του απαγορεύεται οποιαδήποτε αθλητική δραστηριότητα για τρεις μήνες. Ολόκληρη η θεραπεία μπορεί να κρατήσει μέχρι και δέκα μήνες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μαρτυρίες παικτών για Κασίγιας: "Τρομάξαμε πολύ, ήταν ξαφνικό"
Γιατρός Πόρτο για Κασίγιας: "Αυτός θα αποφασίσει αν θα συνεχίσει"
TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ