ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κασάνο: "Οπαδοί του Μαραντόνα ξεπεράστε το, ανώτερος ο Μέσι"

Λιονέλ Μέσι και Ντιέγκο Μαραντόνα στην εθνική Αργεντινής
Λιονέλ Μέσι και Ντιέγκο Μαραντόνα στην εθνική Αργεντινής AP PHOTO/RICARDO MAZALAN

Ο Αντόνιο Κασάνο κλήθηκε να επιλέξει μεταξύ Μέσι ή Μαραντόνα για τον τίτλο του κορυφαίου όλων των εποχών και εξήγησε για ποιο λόγο ο "Πίμπε Ντ'Όρο" χάνει πανηγυρικα από το διάδοχό του.

Ντιέγκο Μαραντόνα ή Λιονέλ Μέσι; Αυτό το δίλημμα έχει τεθεί σε πάρα πολλούς ανθρώπους του ποδοσφαίρου που καλούνται να επιλέξουν έναν εκ των δύο για τον τίτλο όχι απλά του κορυφαίου Αργεντινού στην ιστορία του ποδοσφαίρου αλλά του καλύτερου παίκτη όλων των εποχών στον βασιλιά των σπορ.

Σε αυτό κλήθηκε να πάρει θέση και ο Αντόνιο Κασάνο, με τον παλαίμαχο Ιταλό επιθετικό να τους στέλνει όμως όλους... αδιάβαστους αφού τόνισε πως δεν τίθεται θέμα σύγκρισης από τη στιγμή που ο Μέσι απέχει πλέον πάρα πολύ από τον Μαραντόνα έχοντας κάνει ασυγκρίτως περισσότερα πράγματα σε μάκρος καριέρας.

"Ο Μαραντόνα έκανε κάτι για 4-5 χρόνια που δεν είχε δει κανείς προηγουμένως, όμως ο Μέσι κάνει το ίδιο πράγμα για 15 χρόνια. Έχει σκοράρει 710 γκολ και έχει βγάλει 300 ασίστ.

Όταν παίζει, οι ομάδες του προηγούνται ήδη με 1-0. Οι οπαδοί του Μαραντόνα θα πρέπει να το ξεπεράσουν. Υπάρχει κάποιος που τον έχει αφήσει πίσω", δήλωσε ο "Φανταντόνιο" μέσω συνέντευξης που παραχώρησε στην "Corriere dello Sport".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ