ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κασάνο: "Είναι ηλίθιο να παίζεις στην Κίνα"

Sampdoria's Antonio Cassano celebrates after scoring a goal during a Serie A soccer match between Sampdoria and Juventus Milan, in Genoa, Italy, Sunday, Jan. 10, 2016. (AP Photo/Carlo Baroncini)
Sampdoria's Antonio Cassano celebrates after scoring a goal during a Serie A soccer match between Sampdoria and Juventus Milan, in Genoa, Italy, Sunday, Jan. 10, 2016. (AP Photo/Carlo Baroncini) AP PHOTO/CARLO BARONCINI

Σχόλιο για τις μεταγραφές πολλών ξένων ποδοσφαιριστών στο πρωτάθλημα της Κίνας έκανε ο Ιταλός ποδοσφαιριστής, Αντόνιο Κασάνο. Πως τους χαρακτήρισε.

Είναι φαινόμενο των τελευταίων χρόνων πολλοί ποδοσφαιριστές ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων να επιλέγουν την Κίνα ως επόμενο σταθμό της καριέρας του, κυρίως λόγω των μεγάλων συμβολαίων που κερδίζουν.

Το γεγονός αυτό κλήθηκε να σχολιάσει ο Ιταλός επιθετικός, Αντόνιο Κασάνο, ο οποίος είναι αντίθετος με όσους επιλέγουν την Κίνα για να αγωνιστούν.

"Είναι ηλίθιο. Για μένα, ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει ό,τι θέλει. Οποίος, όμως, πηγαίνει να αγωνιστεί στην Κίνα πρέπει να παραδεχτεί πως το κάνει για τα χρήματα", ανέφερε στην ''Corriere della Sera''.

Επιπλέον, ο ίδιος ρωτήθηκε αν είχε ποτέ του πρόταση από κινέζικη ομάδα και δεν παρέλειψε να πετάξει νέο ''καρφί''.

"Δεν θυμάμαι καν το όνομα της ομάδας που μου είχε κάνει πρόταση".

Όταν ρωτήθηκε για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του ανέφερε πως το μόνο που δεν τον απασχολεί είναι τα χρήματα.

"Αν βρω κάποια καλή προοπτική θα είμαι έτοιμος. Θα υπογράψω δωρεάν, δεν με ενδιαφέρουν τα χρήματα, έχω κερδίσει αρκετά".

Ο 35χρονος σήμερα Κασάνο είναι χωρίς ομάδα από το περασμένο καλοκαίρι, όταν και έμεινε ελεύθερος από την Βερόνα. Στο παρελθόν, μεταξύ άλλων, έχει φορέσει τις φανέλες των Ρεάλ Μαδρίτης, Μίλαν και Ίντερ. Στην ηλικία των 17 άφησε τη Μπάρι για να μεταγραφεί στη Ρόμα, με το ποσό-ρεκόρ των 22.500.000 ευρώ.

Photo Credits: AP Photo/Carlo Baroncini

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ