ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Καρκίνο του δέρματος ο Λουξεμπούργκο

Brazil's Gremio's coach Vanderlei Luxemburgo watches his players during a practice session in Quito, Ecuador, Thursday, Jan. 17, 2013.  Gremio will face Ecuador's Liga Deportiva Universitaria in a Copa Libertadores soccer match on Wednesday. (AP Photo/Dolores Ochoa)
Brazil's Gremio's coach Vanderlei Luxemburgo watches his players during a practice session in Quito, Ecuador, Thursday, Jan. 17, 2013. Gremio will face Ecuador's Liga Deportiva Universitaria in a Copa Libertadores soccer match on Wednesday. (AP Photo/Dolores Ochoa) AP PHOTO/DOLORES OCHOA

Σύμφωνα με τα βραζιλιάνικα ΜΜΕ, ο προπονητής της Βάσκο ντα Γκάμα, Βαντερλέι Λουξεμπούργκο διαγνώστηκε με καρκίνο του δέρματος ύστερα από βιοψία που έκανε σε τρία διαφορετικά σημεία της μύτης.

Ο πρώην προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης και νυν της Βάσκο ντα Γκάμα, Βαντερλέι Λουξεμπούργκο διαγνώστηκε με καρκίνο του δέρματος στη μύτη και θα υποβληθεί το προσεχές διάστημα σε επέμβαση αφαίρεσης του όγκου. Ο Βραζιλιάνος πολύπειρος τεχνικός έκανε βιοψία σε τρία διαφορετικά σημεία της μύτης, όπου και βρέθηκε ένα μικρό καρκίνωμα.

Σύμφωνα με τα βραζιλιάνικα ΜΜΕ, ο 67χρονος προπονητής μπορεί να κάνει την επέμβαση εντός τριών μηνών, ενώ προς το παρόν δεν έχει αποφασίσει αν θα την κάνει άμεσα ή μετά την ολοκλήρωση του Campeonato Brasileiro. Σε περίπτωση που την κάνει το προσεχές διάστημα, τότε θα απουσιάσει από κάποια προπόνηση, αφού είναι απλή η εγχείρηση.

Ο Λουξεμπούργκο είναι ένας εκ των κορυφαίων Βραζιλιάνων προπονητών στην ιστορία, έχοντας καθίσει, μεταξύ άλλων, στους πάγκους της Σελεσάο (1998-2000), της Κρουζέιρο, της Σάντος, της Ρεάλ (2004-2005), Φλαμένγκο, Γκρέμιο, καθώς και της κινεζικής TJ Quanjian τη σεζόν 2015-16.

Photo Credits: AP Photo/Dolores Ochoa

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ