ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Καρφιά" Ρονάλντο για τη Βραζιλία του Ντούνγκα

"Καρφιά" Ρονάλντο για τη Βραζιλία του Ντούνγκα

Ο Ρονάλντο όχι μόνο δεν δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στη Βραζιλία του Κάρλος Ντούνγκα αλλά της έβαλε την ταμπέλα της πιο απογοητευτικής "Σελεσάο" που έχει δει ποτέ!

Έχει γράψει ιστορία με τη φανέλα της Βραζιλιάς κατακτώντας μάλιστα δύο Μουντιάλ με την κιτρινοπράσινη φανέλα (1994, 2002) και αναμφίβολα οι σκέψεις του για την εθνική ομάδα της χώρας του είναι πάντα ενδιαφέρουσες.

Δεν είναι όμως διόλου θετικές για το σύνολο που έχει δημιουργήσει ο Κάρλος Ντούνγκα, με το "φαινόμενο" να δηλώνει απογοητευμένος στο πλαίσιο τηλεοπτικής του συνέντευξης από την εικόνα που εμφανίζει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του πάνω στο χορτάρι.

"Αυτή είναι η πιο απογοητευτική Βραζιλία που έχω δει ποτέ. Εκτός των άλλων, τα τελευταία χρόνια έχει πάψει να δίνει ελπίδα στους οπαδούς.

"Καρφιά" Ρονάλντο για τη Βραζιλία του Ντούνγκα

Μετά την ήττα από την Χιλή (σ.σ. πρεμιέρα των προκριματικών του Μουντιάλ 2018 για τη ζώνη της Λατινικής Αμερικής) θα συνεχίσει να έχει δυσκολίες και δύσκολα θα ανακάμψει", τόνισε ο Ρονάλντο μιλώντας στην εκπομπή "Extra Ordinarios" του καναλιού "SportTv" για να προσθέσει:

"Στα τελευταία επίσημα τουρνουά η Βραζιλία ήταν χειρότερη από άλλες εθνικές ομάδες της ηπείρου μας όπως η Χιλή, η Αργεντινή, η Ουρουγουάη και η Κολομβία".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ