ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Καρεμπέ για Μιχάιλοβιτς: "Πολύ δυνατός ο Σίνισα, είμαστε όλοι μαζί του"

CHAMPIONS LEAGUE / ÅÑÕÈÑÏÓ ÁÓÔÅÑÁÓ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ÅÑÕÈÑÏÓ ÁÓÔÅÑÁÓ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Σίνισα Μιχάιλοβιτς δίνει το μεγαλύτερο αγώνα της ζωής του με αντίπαλο την λευχαιμία και όλος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης είναι στο πλευρό του, με τον Κριστιάν Καρεμπέ να στέλνει μήνυμα στήριξης στον Σέρβο προπονητή.

Το περασμένο καλοκαίρι ο Σίνισα Μιχάιλοβιτς αποκάλυψε δημόσια (μέσω συνέντευξης Τύπου) ότι πάσχει από λευχαιμία και έκτοτε έχει αρχίσει έναν κύκλο χημειοθεραπειών προκειμένου να αφήσει οριστικά πίσω του αυτό το σοβαρό πρόβλημα υγείας και να επιστρέψει 100% αφοσιωμένος στο ποδοσφαίρο.

Όλο αυτό το διάστημα πάντως, σύσσωμος ο ποδοσφαιρικός κόσμος έχει αγκαλιάσει τον αγώνα ζωής που δίνει ο Σέρβος τεχνικός της Μπολόνια, και χαρακτηριστικά είναι τα σημερινά λόγια του Κριστιάν Καρεμπέ.

"Είμαστε όλοι μαζί. Δεν είναι εύκολο να μιλάς για την αρρώστια, ο Σίνισα είναι πολύ δυνατός και θα πρέπει να είμαστε ενωμένοι, να είμαστε δίπλα του όπως έδειξε η πόλη της Μπολόνια και οι παίκτες του", τόνισε ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού, που ήταν συμπαίκτης με τον Μιχάιλοβιτς για δύο χρόνια στην Σαμπντόρια.

Σημειώνεται πως ο Καρεμπέ έκανε τις συγκεκριμένες δηλώσεις στήριξης για τον άλλοτε συμπαίκτη του στην Ιταλία, όπου το βράδυ της Τετάρτης θα λάβει μέρος ως μέλος των Θρύλων της Ρεάλ σε φιλικό κόντρα στους Θρύλους της Μπολόνια, στο πλαίσιο του εορτασμού των 110 χρόνων από την ίδρυση του ιταλικού συλλόγου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ