ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Καρεμπέ: "Δεν ήταν εύκολο για τον Ζιντάν να αναλάβει ξανά την Ρεάλ"

SUPERLEAGUE / ÎÁÍÈÇ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÎÁÍÈÇ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Κριστιάν Καρεμπέ αναφέρθηκε στη μάχη που δίνει ο Σίνισα Μιχάιλοβιτς να αφήσει πίσω το σοβαρό πρόβλημα υγείας του καθώς και στην πρόκληση του Ζιντάν να οδηγήσει ξανά την Ρεάλ στην κορυφή.

Το βράδυ της Τετάρτης ο Κριστιάν Καρεμπέ ήταν ένας από τους παίκτες που έλαμψε στο χορτάρι του "Ρενάτο Νταλ'Άρα" παίρνοντας μέρος με την ιδιότητα του παλαιμάχου της Ρεάλ σε αγώνα μεταξύ των Θρύλων των μερένγκες και των Θρύλων της Μπολόνια, με αφορμή τη συμπλήρωση 110 χρόνων από την ίδρυση της ιταλικής ομάδας.

Λίγο μετά το φινάλε της αναμέτρησης, ο νυν αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού μίλησε στην ιταλική ιστοσελίδα " Tuttomercatoweb" για τη συγκίνηση που ένιωσε ελέω του συγκινητικού μηνύματος σε video που εστειλε ο Σίνισα Μιχάιλοβιτς ενώ αναφέρθηκε και στην πορεία της Ρεάλ αλλά και της Σαμπντόρια.

"Έχω παίξει στην Serie A, έχω πάρα πολλές ωραίες αναμνήσεις από το ιταλικό ποδόσφαιρο και απόψε ήρθαμε για να γιορτάσουμε την επέτειο της Μπολόνια.

Υπάρχει συγκίνηση γιατί έχω παίξει και δίπλα στον Σίνισα Μιχάιλοβιτς στην Σαμπντόρια, ήταν παίκτης παγκόσμιας κλάσης και τώρα πρέπει να είμαστε ενωμένοι για να νικήσουμε την λευχαιμία.

Το μήνυμά του ήταν συγκινητικό. Μετά από αυτό δεν ήταν εύκολο να μπούμε στο χορτάρι και να παίξουμε", τόνισε αρχικά για το παιχνίδι ο Κριστιάν Καρεμπέ, ο οποίος σε ερώτηση για το πόσο λείπει από την Ρεάλ Μαδρίτης ο Κριστιάνο Ρονάλντο, υπογράμμισε:

"Φέτος είναι πρώτη στη βαθμολογία η Ρεάλ. Τα πάει καλά όμως δεν ήταν εύκολο για τον Ζιντάν να αναλάβει ξανά τα ηνία μίας ομάδας που είχε κερδίσει τόσα πολλά. Θεωρώ πως η φιλοδοξία του είναι να ξαναδώσει νοοτροπία νικητή στην Ρεάλ".

Όσον αφορά δε στη μάχη για το φετινό σκουντέτο αλλά και τα προβλήματα της πρώην ομάδα του, της Σαμπντόρια, που είναι ουραγός μετά από επτά αγωνιστικές, ο Γάλλος παλαίμαχος δήλωσε:

"Η Γιουβέντους παραμένει η πιο δυνατή ομάδα της Ιταλίας, φέτος βλέπω μεγαλύτερη ισορροπία και χάρη στην Ίντερ και στην Νάπολι θα υπάρχει μεγαλύτερος συναγωνισμός. Για την Σαμπντόρια δεν είναι εύκολα τα πράγματα, έχουν ανάγκη από βαθμούς για να ανέβουν στην κατάταξη".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ