ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κάντο όπως ο Παναθηναϊκός

Κάντο όπως ο Παναθηναϊκός
INTIME SPORTS

Ο Χενκ Τεν Κάτε θυμήθηκε την ανεπανάληπτη πρόκριση που είχε πετύχει με τον Παναθηναϊκό στους ομίλους του Champions League, για να δώσει κίνητρο στους παίκτες της Αλ Τζαζίρα.

Οι περιπέτειες του Χενκ Τεν Κάτε στη Μέση Ανατολή συνεχίζονται, αφού αυτή τη χρονική περίοδο κοουτσάρει την Αλ Τζαζίρα στο Άμπου Ντάμπι, στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Η ομάδα του συμμετέχει στο D γκρουπ του ασιατικού Champions League, όμως η αρχή της απέχει από το να χαρακτηριστεί ιδανική.

Η ιδιομορφία της διεξαγωγής - σε σύγκριση με το ευρωπαϊκό Champions League - έγκειται στο ότι οι δύο ομάδες παίζουν τις μεταξύ τους αναμετρήσεις "κολλητά", για παράδειγμα την 1η και τη 2η αγωνιστική, την 3η και την 4η και την 5η και την 6η.

Ο Τεν Κάτε άρχισε τη φάση των ομίλων με δύο ήττες, εκτός και εντός έδρας, από την ιρανική Τράκτορ Σάζι. Η Αλ Τζαζίρα ηττήθηκε 4-0 στο Ιράν στην πρεμιέρα και 0-1 στο Άμπου Ντάμπι, μία εβδομάδα αργότερα.

Ο Ολλανδός προπονητής δεν πτοείται και αφού εξήρε την προσπάθεια των παικτών του, υποστηρίζοντας ότι απέδωσαν καλά, θυμήθηκε την ανεπανάληπτη πρόκριση που είχε πετύχει με τον Παναθηναϊκό, τη σεζόν 2008 - 2009.

"Θυμάμαι όταν εργαζόμουν στον Παναθηναϊκό, στα τρία πρώτα παιχνίδια του ομίλου είχαμε συγκεντρώσει έναν βαθμό. Παρόλα αυτά, τερματίσαμε στην πρώτη θέση, με ανταγωνιστές ομάδες όπως η Μίλαν και η Βέρντερ Βρέμης. Οπότε, όλα είναι πιθανά" εξήγησε ο Ολλανδός.

Υπενθυμίζεται πως σε εκείνο τον όμιλο, ο Παναθηναϊκός είχε αρχίσει με ήττα στο ΟΑΚΑ από την Ίντερ, ηττήθηκε στην Κύπρο από την Ανόρθωση και παραχώρησε ισοπαλία 2-2 στη Βέρντερ Βρέμης, για να πετύχει το 3-0 στο δεύτερο γύρο με το 0-3 στη Γερμανία, το 0-1 στο Μιλάνο και το 1-0 επί της Ανόρθωσης στο "Σπύρος Λούης".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ