ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κάνει "πίσω" για τον Πλατινί ο Ινφαντίνο

Κάνει "πίσω" για τον Πλατινί ο Ινφαντίνο

Ο Τζιάνι Ινφαντίνο έχει θέσει υποψηφιότητα για πρόεδρος της FIFA, αλλά ξεκαθάρισε σε δηλώσεις του πως είναι διατεθειμένος να αποσυρθεί ,αν "κατέβει" ο Μισέλ Πλατινί.

Ο Γενικός Γραμματέας της UEFA, Τζιάνι Ινφαντίνο, ξεκαθάρισε σε δηλώσεις του στην ιταλική "Gazzetta dello Sport" πως θα αποσύρει την υποψηφιότητά του για πρόεδρος της FIFA, αν βρει απέναντί του στον Μισέλ Πλατινί.

Δήλωσε πως είναι τιμή του να βρίσκεται το όνομά του ανάμεσα στους υποψήφιους για την εκλογική διαδικασία τον Φλεβάρη του 2016 για την προεδρία της FIFA, αλλά δεν θέλει να τεθεί αντιμέτωπος με τον Μισέλ Πλατινί.

Συγκεκριμένα είπε: "Ο Πλατινί είναι ο πρόεδρός μου (σ.σ. πρόεδρος της UEFA) και έχω δουλέψει μαζί του τα τελευταία 9 χρόνια. Έχω την υποστήριξή του, αλλιώς δεν θα έθετα υποψηφιότητα".

Στην συνέχεια, θέλησε να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του: "Θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι, η υποψηφιότητά μου δεν είναι εναντίον του Μισέλ. Αν λάβει μέρος, θα αποσυρθώ. Όπως έχουν μέχρι στιγμής τα πράγματα, είμαι 100% υποψήφιος και θα συνεχίσω".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ