ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κάνει... κουμάντο στη Phoenix Rising ο Ντρογκμπά!

MLS All-Stars forward Didier Drogba, of Montreal Impact, in action against Arsenal in the MLS All-Star soccer game Thursday, July 28, 2016, in San Jose, Calif. (AP Photo/Marcio Jose Sanchez)
MLS All-Stars forward Didier Drogba, of Montreal Impact, in action against Arsenal in the MLS All-Star soccer game Thursday, July 28, 2016, in San Jose, Calif. (AP Photo/Marcio Jose Sanchez) AP

Ποδοσφαιριστής και συνιδιοκτήτης της Phoenix Rising έγινε ο Ντιντιέ Ντρογκμπά, ο οποίος προετοιμάζει από τώρα την επόμενη μέρα της καριέρας του.

Αρκετοί ποδοσφαιριστές επιλέγουν μετά το τέλος της καριέρας του να ασχοληθούν με την προπονητική και να συνεχίσουν με αυτόν τον τρόπο την ενασχόλησή τους με το ποδόσφαιρο. Βέβαια, κάτι τέτοιο δεν ισχύει για τον Ντιντιέ Ντρογκμπά.

Ο 39χρονος επιθετικός δεν σκέφτεται ακόμη να "κρεμάσει" τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν σκέφτεται την επόμενη μέρα της καριέρας του. Για την ακρίβεια, έγινε ποδοσφαιριστής και συνιδιοκτήτης Phoenix Rising!

Αξίζει να αναφερθεί ότι η συγκεκριμένη ομάδα αγωνίζεται για τέταρτη σεζόν στη Western Conference του USL, η οποία είναι η δεύτερη κατηγορία του ποδοσφαίρου των ΗΠΑ. Στο ξεκίνημα της σεζόν έχει δώσει τρεις αγώνες, μετρώντας μία νίκη και δύο ήττες.

"Το να αγοράσεις ομάδα και να είσαι ταυτόχρονα ποδοσφαιριστής της, είναι ασυνήθιστο, αλλά θεωρώ ότι θα είναι συναρπαστικό. Νομίζω ότι είναι καλή μετάβαση, επειδή θέλω να συνεχίσω να αγωνίζομαι ακόμη και στα 40. Είναι σημαντικό να προετοιμαστώ για τη συνέχεια της καριέρας μου.

Είχα προτάσεις απ' τις Κίνα και Αγγλία, αλλά με ήθελαν μόνο ως ποδοσφαιριστή. Αυτή ήταν η σωστή επιλογή, επειδή είναι σημαντικό για μένα να σκέφτομαι το παιχνίδι, επειδή το απολαμβάνω. Επίσης, με αυτόν τον τρόπο θα προετοιμαστώ για την επόμενη φάση της καριέρας μου", τόνισε χαρακτηριστικά.

AP Photo/Marcio Jose Sanchez

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ