Καναβάρο: "Πρέπει όλοι να μάθουν από την Κίνα"

Ο Φάμπιο Καναβάρο μίλησε για τα όσα βιώνει με τον κορονοϊό όλος ο κόσμος και παράλληλα ζήτησε να γίνει παράδειγμα όλων η Κίνα.

Ο κορονοϊός αποτελεί το πρώτο θέμα συζήτησης σε παγκόσμιο επίπεδο αφού έχει χτυπήσει περίπου 400.000 ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Ο Φάμπιο Καναβάρο κλήθηκε να μιλήσει για τα όσα βιώνουμε όλοι μας και παράλληλα ζήτησε να γίνει παράδειγμα όλων η Κίνα.

Αρχικά, ο Ιταλός κόουτς τόνισε: "Έχει περάσει λιγότερο από ένας μήνας και δεν ξέρουμε τι θα γίνει στον κόσμο. Θα χρειαστεί πολύ χρόνος για να τελειώσει αυτό το ξέσπασμα σε Ιταλία και Ισπανία. Είναι πολύ δύσκολο να παίξεις ποδόσφαιρο εκεί, πριν το τέλος της σεζόν".

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για το τι συνέβη στην Κίνα και συγκεκριμένα στην Γκουανγκζού όπου βρίσκεται: "Ο κορωνοϊός στην Γκουανγκζού έχει περιοριστεί σημαντικά και η ζωή έχει επιστρέψει στην κανονικότητα της. Δεν υπάρχουν πια περιορισμοί, ενώ σε δύο ημέρες βγήκα από την καραντίνα. Όλοι μας έχουμε επιστρέψει σε αυτά που κάνουμε.

Το να μένουν όλοι σπίτι είναι πολύ σημαντικό γιατί δεν δίνεις στον ιό την δυνατότητα να χτυπήσει και άλλους ανθρώπους. Πρέπει όλοι να μάθουν από την Κίνα, έχουν μεγαλύτερη εμπειρία σε τέτοιες καταστάσεις".

 
SHARE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK

 

HIGHLIGHTS

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ 2109237777.

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ 2109237777.