ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Καμπιάσο: "Λογικό να γίνω προπονητής, σκεφτόμουν ως προπονητής"

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÌÐÅÓÉÊÔÁÓ / EUROPA LEAGUE / OLYMPIAKOS - BESIKTAS (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÌÐÅÓÉÊÔÁÓ / EUROPA LEAGUE / OLYMPIAKOS - BESIKTAS (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Εστέμπαν Καμπιάσο ετοιμάζεται να ακολουθήσει καριέρα προπονητή κάτι που για τον ίδιο αποτελεί φυσιολογική εξέλιξη των πραγμάτων. Η άγνωστη ιστορία που αποκάλυψε.

Υπήρξε ένας τεράστιος ποδοσφαιριστής ο οποίος διέπρεψε σε όλες τις ομάδες που αγωνίστηκε κατακτώντας παράλληλα πολλούς τίτλους σε συλλογικό επίπεδο. Ο Εστέμπαν Καμπιάσο αποφάσισε να "κρεμάσει" τα παπούτσια του πριν από περίπου έναν μήνα και πλέον δηλώνει έτοιμος να ασχοληθεί με την προπονητική.

Ο σπουδαίος Αργεντινός μέσος σε συνέντευξη που παραχώρησε στο "Goal.com" παραδέχτηκε ότι η συγκεκριμένη εξέλιξη είναι άκρως φυσιολογική.

"Για μένα είναι λογικό να γίνω προπονητής. Όταν αγωνιζόμουν σκεφτόμουν ως προπονητής. Έπαιζα πάντοτε με το μυαλό σε όλη την καριέρα μου. Θεωρώ ότι η μετάβαση μου στους πάγκους είναι κάτι το φυσιολογικό" ανέφερε αρχικά μεταξύ άλλων. Στη συνέχεια μάλιστα αποκάλυψε ότι ήδη έχει κάτσει στον πάγκο μιας ομάδας. "Όταν ήμουν 20 χρονών εγώ και ένας φίλος μου προπονούσαμε μία ομάδα 5Χ5" τόνισε χωρίς βέβαια να αναφερθεί στα αποτελέσματα εκείνης της προσπάθειάς του.

Ο 37χρονος πια Εστέμπαν Καμπιάσο ολοκλήρωσε μία ποδοσφαιρική καριέρα την οποία θα ζήλευαν πολλοί. Ξεκίνησε από την Αρχεντίνος Τζούνιορ και τις ακαδημίες της Ρεάλ Μαδρίτης πριν αγωνιστεί για πρώτη φορά σε επίπεδο ανδρών με τη δεύτερη ομάδα των Μαδριλέων. Ακολούθησε η επιστροφή του στην Αργεντινή για χάρη της Ιντεπεντιέντε (1998-2001) και στη συνέχεια της Ρίβερ Πλέιτ (2001-01).

Η Ρεάλ Μαδρίτης τον έφερε πίσω στην Ευρώπη και φόρεσε τη φανέλα της για μία διετία (2002-04). Η επόμενη δεκαετία θα τον βρει στο Μιλάνο όπου με τη φανέλα της Ίντερ θα αγαπηθεί όσο λίγοι και μέχρι το καλοκαίρι του 2014 θα μετρήσει 315 συμμετοχές με 41 γκολ. Το καλοκαίρι του 2014 αποχώρησε υπογράφοντας συμβόλαιο ενός έτους με τη Λέστερ και έκλεισε την πλούσια καριέρα του φορώντας για δύο χρόνια τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ