ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κακά για Ροναλντίνιο: "Ελπίζω να βρει ξανά το χαμόγελό του"

Κακά για Ροναλντίνιο: "Ελπίζω να βρει ξανά το χαμόγελό του"
AP PHOTO/LUCA BRUNO

Ο Κακά εξέφρασε την ελπίδα να τελειώσει σύντομα η περιπέτεια του Ροναλντίνιο ενώ ο Νέλσον Κουέβας -που τον επισκέφτηκε στη φυλακή- αποκάλυψε πως ο Βραζιλιάνος δεν είναι σε καθόλου καλή κατάσταση.

Από τα ψηλά στα χαμηλά και από τα πολλά στα λίγα έχει βρεθεί ο Ροναλντίνιο, ο οποίος μετά από μία ποδοσφαιρική ζωή γεμάτη λάμψη, επιτυχίες και άφθονο χρήμα, όχι μόνο έχει βρεθεί χωρίς περιουσία αλλά έσβησε τα κεράκια για τα 40α του γενέθλια μέσα σε φυλακή της Ασουνσιόν.

Και αυτό γιατί πιάστηκε από την αστυνομία της Παραγουάης να μπαίνει στη χώρα μαζί με τον αδερφό του, έχοντας αμφότεροι πλαστά διαβατήρια, με τον πρώην κάτοχο της Χρυσής Μπάλας να βλέπει τώρα την αστυνομία να ερευνά το αν έχει συμμετοχή σε εγκληματικη οργάνωση και να περιμένει να γίνει αποδεκτό το αίτημά του για να φύγει από τη φυλακή έναντι αποζημίωσης ύψους 1.500.000 ευρώ.

"Είναι όλα πολύ άσχημα. Δεν έχω πολλή ενημέρωση για την κατάσταση για να μιλήσω με περισσότερες λεπτομέρειες, όμως για όποιον έχει ζήσει εμπειρίες με τον Ροναλντίνιο και είναι φίλος του, είναι πολύ θλιβερό να τον βλέπει σε αυτή την κατάσταση.

Ελπίζω πως θα ξαναβρεί το χαμόγελό του και θα παίζει ξανά ποδόσφαιρο για να διασκεδάζει", τόνισε με συνέντευξή του στην ισπανική "As" ο Κακά, την ώρα που ο πρώην άσος της Ρίβερ Πλέιτ και της εθνικής Παραγουάης, Νέλσον Κουέβας, επισκέφτηκε στη φυλακή τον Ροναλντίνιο, και εμφανίστηκε αρκετά προβληματισμένος.

Κακά για Ροναλντίνιο: "Ελπίζω να βρει ξανά το χαμόγελό του"

"Είδα τον Ροναλντίνιο και δεν είναι καθόλου χαρούμενος, αν και μπορεί σύντομα να βγει από τη φυλακή. Έχει χάσει το χαμόγελό του. Βρίσκεται στη φυλακή, σε ένα μέρος που δεν έχει συνηθίσει.

Είναι θλιμένος για την κατάσταση που δημιούργησε, όλα τα άλλα είναι στα χέρια των δικηγόρων του. Δεν ξέρει καν που βρίσκεται, είναι μαζί με τον αδερφό του σε ένα κελί που έχει δύο κρεβάτια.

Μιλήσαμε για την κατάστασή του, προσπαθούμε να καταλάβουμε πώς μπορούμε να τον βοηθήσουμε. Προσωπικά πιστεύω πως ο Ροναλντίνιο είναι ένα θύμα. Εάν χρησιμοποίησε εκείνα τα έγγραφα που του έδωσαν, είναι ένα ζήτημα εσωτερικό, της Παραγουάης.

Είμαι δίπλα του, ελπίζω να λυθεί η υπόθεση σύντομα. Κατά τη γνώμη μου, είναι ένα καλό άτομο", δήλωσε μεταξύ άλλων ο Παραγουανός παλαίμαχος ποδοσφαιριστής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ