ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

K. Ρονάλντο: "Ο Μέσι θα κερδίσει τη χρυσή μπάλα"

K. Ρονάλντο: "Ο Μέσι θα κερδίσει τη χρυσή μπάλα"

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο σε συνέντευξή του αποκάλυψε πως πιστεύει ότι δεν θα κερδίσει τη Χρυσή Μπάλα και έχρισε ως φαβορί τον Λιονέλ Μέσι.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μίλησε στο ITV, μια εκπομπή αφιερωμένη στον Πορτογάλο αστέρα, και δήλωσε πως την Χρυσή Μπάλα θα την κατακτήσει ο Λιονέλ Μέσι και όχι ο ίδιος.

Συγκεκριμένα είπε: "Ο Μέσι θα την κατακτήσει φέτος γιατί τέτοια τρόπαια κρίνονται με ψηφοφορίες. Κέρδισε το Champions League, το πρωτάθλημα και άλλα τρόπαια. Εγώ έκανα μάλλον την καλύτερη χρονιά μου σε προσωπικό επίπεδο και ήμουν ο πρώτος σκόρερ στην Ευρώπη. Αλλά ο νικητής της Χρυσής Μπάλας αποφασίζεται με ψηφοφορία".

Βέβαια η συνέντευξη δεν έμεινε μόνο στην ερώτηση για τη Χρυσή Μπάλα καθώς ερωτήθηκε και για τις φημολογίες περί μεταγραφής του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Ρονάλντο απάντησε στην ερώτηση για τον αν θα πάει στους "κόκκινους διαβόλους" τα εξής: "Είμαι πολύ καλά στη Ρεάλ, είμαι ευτυχισμένος αλλά όλος ο κόσμος ξέρει πως μου αρέσει η Γιουνάιτεντ, την αγαπάω αυτή την ομάδα αλλά κανένας δεν ξέρει τι θα γίνει στο μέλλον".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ