ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ίβιτς ή Κετσπάγια για την Μακάμπι Τελ Αβίβ

Ίβιτς ή Κετσπάγια για την Μακάμπι Τελ Αβίβ

Ο Τζόρντι Κρόιφ αποχωρεί από την τεχνική ηγεσία της Μακάμπι και η ομάδα του Τελ Αβίβ περιμένει τις απαντήσεις των πρώην τεχνικών των ΠΑΟΚ κι ΑΕΚ, Βλάνταν Ίβιτς και Τιμούρ Κετσπάγια αντίστοιχα.

Σε αναζήτηση τεχνικού βρίσκεται η Μακάμπι Τελ Αβίβ. Η ισραηλινή ομάδα έχει καταθέσει σύμφωνα με το "One.co.il" πρόταση τόσο στον πρώην τεχνικό του ΠΑΟΚ, Βλάνταν Ίβιτς, όσο και στον πρώην τεχνικό των ΑΕΚ κι Ολυμπιακού (μεταξύ άλλων), Τιμούρ Κετσπάγια.

Στο Τελ Αβίβ περιμένουν τις απαντήσεις του Σέρβου και του Γεωργιανού προπονητή, ενώ εξετάζουν άλλη μία περίπτωση (η οποία δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή).

Τεχνικός είναι ο Τζόρντι Κρόιφ, αλλά ο Ολλανδός - γιος του αείμνηστου Γιόχαν - έχει ανακοινώσει ότι θα αποχωρήσει, αναζητώντας αλλού τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Η Μακάμπι έχει μετά από 32 αγωνιστικές 59 βαθμούς και είναι σε θέση εξόδου στο Europa League της επόμενης σεζόν. Ο Βλάνταν Ίβιτς παραμένει άνεργος μετά την αποχώρησή του από τον πάγκο του ΠΑΟΚ, ενώ πρόσφατα βρέθηκε στο Βελιγράδι για συζητήσεις με την Παρτίζαν.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια μετά την απομάκρυνσή του από την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ, πήγε στη Ρωσία για τον Όρενμπουργκ, αλλά κι εκεί η θητεία του αποδείχθηκε βραχύβια (2 μήνες).

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ