ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ιταλία - Ουκρανία 1-1: Λείπει το εύκολο γκολ και οι νίκες για τους "ατζούρι"

Ιταλία - Ουκρανία 1-1: Λείπει το εύκολο γκολ και οι νίκες για τους "ατζούρι"

Η Ιταλία παρουσιάστηκε με αρκετά νέα πρόσωπα στο φιλικό της Γένοβας και έπαιξε κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο, όμως δεν ήταν εύστοχη στην τελική προσπάθεια και έμεινε στο 1-1 με την Ουκρανία (VIDEOS).

Ήταν κυρίαρχη στο πρώτο μέρος (10 τελικές προσπάθειες), είχε αρκετές καλές ευκαιρίες στο ματς, πήρε το προβάδισμα στο 55' με τον Μπερναρντέσκι όμως παρόλα αυτά η εθνική Ιταλίας απέτυχε να πάρει τη νίκη στο διεθνές φιλικό κόντρα στην Ουκρανία που έγινε το βράδυ της Τρίτης στη Γένοβα.

Και αυτό γιατί η ομάδα του Αντρέι Σεβτσένκο μπόρεσε να φτάσει στην ισοφάριση στο 62' με τον Μαλινόβσκι στην πρώτη ουσιαστικά πολύ καλή φάση της στο παιχνίδι, με τη συνέχεια να βρίσκει τις δύο ομάδες να ισορροπούν σε τεντωμένο σχοινί και το 1-1 να μένει δίκαια μέχρι το φινάλε.

Το θετικό για την "σκουάντρα ατζούρα" ήταν η καλή συνεργασία της επιθετικής τριπλέτας της (Ινσίνιε στην κορυφή, Κιέζα στα αριστερά, Μπερναρντέσκι στα δεξιά) και η παρουσία των Ζορζίνιο και Άλαν στα χαφ, όμως αυτό που θα πρέπει να την προβληματίσει είναι πως της λείπει το εύκολο γκολ.

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι μετράει μόλις μία νίκη σε έξι ματς που έχει κάτσει στον πάγκο από τότε που ανέλαβε την εθνική ομάδα της χώρας του ενώ είναι εντυπωσιακό επίσης το γεγονός πως για δεύτερη μόλις φορά στην ιστορία της (η πρώτη ήταν από το 1923 ως το 1925), η Ιταλία δεν παίρνει τη νίκη για πέντε συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια.

Επιπλέον, δέχτηκε γκολ για όγδοο συνεχόμενο παιχνίδι της (τελευταία φορά που κράτησε απαραβίαστη την εστία της ήταν στις 13 Νοεμβρίου 2017, στο μπαράζ με την Σουηδία για την πρόκριση στο Μουντιάλ της Ρωσίας), με το αρνητικό αυτό σερί να της εμφανιζεται για πρώτη φορά μετά το 1958-59.

ΙΤΑΛΙΑ - ΟΥΚΡΑΝΙΑ 1-1 (GOALS):

ΙΤΑΛΙΑ - ΟΥΚΡΑΝΙΑ 1-1 (HIGHLIGHTS):

ΙΤΑΛΙΑ: Ντοναρούμα, Φλορέντσι (84' Πιτσίνι), Μπονούτσι, Κιελίνι, Μπιράγκι (88' Κρίσιτο), Βεράτι (70' Μποναβεντούρα), Ζορζίνιο, Μπαρέλα (78' Πελεγκρίνι), Μπερναρντέσκι (56' Ιμόμπιλε), Ινσίνιε (78' Μπεράρντι), Κιέζα

ΟΥΚΡΑΝΙΑ: Πιάτοβ, Καραβάγεβ, Μπούρντα, Ρακίτσκι (88' Κρίβτσοβ), Ματβιένκο, Σίντορτσουκ (56' Στεπανένκο), Μάρλος (46' Τσιγκάνκοφ), Ζιτσένσκο, Μαλινόβσκι, Κονοπλιάνκα (73' Πετριάκ), Γιάρεμτσουκ (76' Κράβετς (90' Μπούτκο))

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ