ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ιστορικά ματς για την Ακρόπολη στην Σουηδία

Ιστορικά ματς για την Ακρόπολη στην Σουηδία

Η Ακρόπολης τερμάτισε στην δεύτερη θέση του Νοτίου ομίλου της Γ' Εθνικής και θα παλέψει για την άνοδο στη Β' Εθνική αντιμετωπίζοντας σε διπλά ματς την Φρέι Τάμπι που βρέθηκε στην 14η θέση του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής. Στις 5 και 8 Νοέμβρη τα δυο παιχνίδια.

Δυο ιστορικά παιχνίδια περιμένουν την Ακρόπολης στην Σουηδία καθώς ο σύλλογος της Στοκχόλμης που έχει ιδρυθεί και διοικείται αποκλειστικά από Έλληνες θα διεκδικήσει την άνοδο για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Β' Εθνική της Σουηδίας αντιμετωπίζοντας σε διπλά παιχνίδια την Φρέι Τάμπι που βρέθηκε στην 14η θέση του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής.

Η Ακρόπολης μετά και την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος τερμάτισε στην δεύτερη θέση του ομίλου της στην Γ' Εθνική με 48 βαθμούς, πίσω από την Dalkurd που βρέθηκε στην πρώτη θέση με 61 πόντους και ξεπερνώντας την Λουλέα που είχε 45 βαθμούς ενώ η Ακρόπολης είχε και την δεύτερη καλύτερη άμυνα πίσω από τους πρωτοπόρους.

Τα δυο παιχνίδια θα διεξαχθούν την Πέμπτη 8 Νοεμβρίου στις 18:30 στην έδρα του συλλόγου της Ακρόπολης και μάλιστα υπάρχει κάλεσμα στους απανταχού Έλληνες της Σουηδίας και συγκεκριμένα στην Στοκχόλμη να στηρίξουν τη προσπάθεια για να βοηθήσουν τους ποδοσφαιριστές να φτάσουν σε μια σημαντική επικράτηση. Η ρεβάνς θα διεξαχθεί την Κυριακή 8 Νοεμβρίου στην έδρα της Φρέι Τάμπι η οποία επίσης έχει ιδρυθεί το 1968, όπως και η Ακρόπολης.

Ιστορικά ματς για την Ακρόπολη στην Σουηδία
TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ