ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ισόπαλη με τη Σπόρτινγκ η Λίβερπουλ

Ισόπαλη με τη Σπόρτινγκ η Λίβερπουλ

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης Λίβερπουλ αναδείχθηκε ισόπαλη στο "Yankee Stadium" απέναντι στη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, σε φιλικό που διεξήχθη στη Νέα Υόρκη.

Δεν ανέδειξε νικητή το φιλικό στο "Yankee Stadium" της Νέας Υόρκης ανάμεσα σε Σπόρτινγκ Λισσαβώνας και Λίβερπουλ. Στο 5ο λεπτό του αγώνα οι Πορτογάλοι άνοιξαν το σκορ με μακρινό σουτ του Μπρούνο Φερνάντες, ενώ στο 20' οι πρωταθλητές Ευρώπης έφτασαν στο 1-1 με κοντινή προβολή του Ορίγκι.

Στο 44' η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ έκανε το 2-1 με πλασέ του Βαϊνάλντουμ μέσα από την περιοχή, αλλά τα "λιοντάρια" κατόρθωσαν να σημειώσουν το 2-2 στο στο 54' με πλασέ του Ουέντελ.

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ: Ριμπέιρο, Ιλόρι (83' Κουαρέσμα), Νέτο (61' Κόατες), Ματιέ (77' Μέντες), Μπόρχα (46' Κορέια), Ντουμπιά (77' Λουίς), Ουέντελ, Ραφίνια (83' Πλάτα), Βιέτο (61' Καμπράλ), Φερνάντες (83' Μπραγκάντσα), Φελίπε (61' Ντοστ).

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Μινιολέ, Αλεχάντερ-Άρνολντ (62' Γκόμες), Μάτιπ (89' Φαν Ντεν Μπεργκ), Φαν Ντάικ (77' Λόβρεν), Ρόμπερτσον (62' Κεντ), Τσέιμπερλεν (62' Γουίλσον), Χέντερσον (77' Μπριούστερ), Φαμπίνιο, Μίλνερ, Οριγκί (77' Τζόουνς), Βαϊνάλντουμ (76' Λαλάνα).







TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ