ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ίντερ: Επαφές των νερατζούρι με τον Μέσι

Barcelona's Lionel Messi shows the supporters his sixth Golden Ball for the best player of the year that he was awarded earlier in the week, before a Spanish La Liga soccer match between Barcelona and Mallorca at Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Saturday, Dec. 7, 2019. (AP Photo/Joan Monfort)
Barcelona's Lionel Messi shows the supporters his sixth Golden Ball for the best player of the year that he was awarded earlier in the week, before a Spanish La Liga soccer match between Barcelona and Mallorca at Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Saturday, Dec. 7, 2019. (AP Photo/Joan Monfort) AP PHOTO/JOAN MONFORT

Την υπόθεση του Λιονέλ Μέσι φαίνεται να κυνηγά η Ίντερ, η οποία φέρεται να πιέζει την πλευρά του παίκτη για να αποσπάσει το μεγάλο "ναι", σύμφωνα με Μέσο της Αργεντινής.

Όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά και στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν πρόκειται για μία απλή πυρκαγιά σε περίπτωση που γίνει. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΤΝΤ η Ίντερ πιέζει τον Λιονέλ Μέσι για να αποσπάσει το μεγάλο "ναι".

Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν σε εκπομπή οι δύο πλευρές βρίσκονται σε διαπραγμάτευση.

Ο δημοσιογράφος που αποκάλυψε το συγκεκριμένο ρεπορτάζ ανέφερε: "Ο Λίο έχει επίσης πρόταση από τη Νιούελς Ολντ Μπόις για να επιστρέψει στην πατρίδα, αλλά η Ίντερ πιέζει κι αυτό που είπε ο Μοράτι είναι αληθινό. Η απόφαση ανήκει στον Μέσι, αλλά η Ίντερ εργάζεται γι΄ αυτό, είναι βέβαιο".

Όλα αυτά περίπου δύο μήνες μετά την πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη που είχε παραχωρήσει ο Λιονέλ Μέσι στη " Mundo Deportivo", όπου αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στα σενάρια φυγής του από την Μπαρτσελόνα, στην αποχώρηση του Ερνέστο Βαλβέρδε, στους αποκλεισμούς από τη Ρόμα και τη Λίβερπουλ, αλλά και στο επεισόδιο που είχε στα social media με τον αθλητικό διευθυντή της "Μπάρτσα", Ερίκ Αμπιντάλ.

Τότε είχε πει για το θέμα: "Το έχω πει πολλές φορές. Σκοπός μου είναι, όσο ο σύλλογος και οι άνθρωποι της ομάδας με θέλουν, να μείνω εδώ. Μου αρέσει που βρίσκομαι εδώ, οι άνθρωποι είναι χαρούμενοι, υπάρχει ένα σημαντικό πρότζεκτ και θέλω να συνεχίσουμε να κατακτάμε τίτλους. Αυτός είναι ο στόχος μου, να μείνω στο σύλλογο. Θέλω να κατακτήσω κι άλλο Champions League, να κερδίσω πρωταθλήματα και αυτό θα επιδιώξω να κάνω".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ