ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ίντερ: Είπε "όχι" στον Ιγκουαΐν

Chelsea's Gonzalo Higuain runs with the ball during the English FA Cup fifth round soccer match between Chelsea and Manchester United at Stamford Bridge stadium in London, Monday, Feb. 18, 2019. (AP Photo/Matt Dunham)
Chelsea's Gonzalo Higuain runs with the ball during the English FA Cup fifth round soccer match between Chelsea and Manchester United at Stamford Bridge stadium in London, Monday, Feb. 18, 2019. (AP Photo/Matt Dunham) AP

Η Γιουβέντους φέρεται να προσέφερε στην Ίντερ τον Ιγκουαΐν με τους Νερατζούρι να απαντούν αρνητικά, σύμφωνα με πληροφορίες της ιταλικής εφημερίδας "La Stampa".

Ο Γκονζάλο Ιγκουαΐν δόθηκε δανεικός στην Τσέλσι από τη Γιουβέντους τον Ιανουάριο του 2019. Στους "μπλε" έχει 11 συμμετοχές στην Premier League με 4 γκολ. Η αγγλική ομάδα έχει τη δυνατότητα να επεκτείνει το δανεισμό του γι' ακόμη μία χρονιά αρκεί να καταβάλλει 18.000.000 ευρώ, ενώ για 36.000.000 μπορεί να τον κάνει εξ ολοκλήρου δικό της.

Κάτι τέτοιο, όμως, όπως αναφέρει το δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδας "La Stampa" δεν φαίνεται να γίνεται πραγματικότητα. Έτσι, υπάρχει κίνδυνος ο "Πιπίτα" να μείνει στα χέρια της Γιουβέντους. Το ρεπορτάζ πάει ένα βήμα παρακάτω και υποστηρίζει ότι η ομάδα του Τορίνο έβαλε πωλητήριο στον Αργεντινό επιθετικό και κάνει προσφορές σε άλλες ομάδες.

Μάλιστα, η Γιούβε φαίνεται να εκμεταλλεύτηκε την υπόθεση του Ικάρντι και την αναζήτηση κεντρικού επιθετικού από την Ίντερ και έκανε προσφορά στους "νερατζούρι" για την παραχώρηση του Ιγκουαϊν. Ο πρόεδρος της Ίντερ, Μπέπε Μαρότα, όπως αναφέρει η εφημερίδα, αρνήθηκε την πρόταση και έκλεισε από νωρίς ενδεχόμενο μετακίνησης του "Πιπίτα" στο "Τζιουζέπε Μεάτσα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Κύπελλο Ιταλίας: Η Αταλάντα αντίπαλος της Λάτσιο στον τελικο
Το μεγάλο δίλημμα του Μπουφον: Παρί Σεν Ζερμέν ή Γιουβέντους
TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ