ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ιντέρ: Ανοιχτή για πώληση του Πέρισιτς, ενδιαφέρον από την Άρσεναλ

Inter Milan's Ivan Perisic controls the ball during a Serie A soccer match between Inter Milan and Torino, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Aug. 26, 2018. (AP Photo/Luca Bruno)
Perisic AP PHOTO/LUCA BRUNO

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Gazzetta dello Sport, η Ίντερ έχει βάλει πωλητήριο στον Ιβάν Πέρισιτς και η Άρσεναλ φέρεται να ενδιαφέρεται να τον εντάξει στο δυναμικό της.

Ο Ιβάν Πέρισιτς δεν έχει πλέον την ταμπέλα "not for sale". Ο Κροάτης έχει την τιμή του και αν υπάρξει ομάδα που δώσει τα λεφτά που θέλει η Ίντερ, τότε δεν έχει πρόβλημα να τον παραχωρήσει.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Gazzetta dello Sport", η διοίκηση της Ίντερ είναι θετική στο ενδεχόμενο πώλησης του Κροάτη, ενώ σε περίπτωση που συμβεί αυτό, ο Γιανίκ Καράσκο προορίζεται για αντικαταστάτης του.

Η Ίντερ αναμένεται να καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων μόνο στην περίπτωση που η πρόταση για αγορά του παίκτη ξεκινά από έναν ποσό της τάξεως των 35-40.000.000 ευρώ.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΣΕΝΑΛ

Σε συνέχεια αυτού του ρεπορτάζ, ήρθε ο δημοσιογράφος του BBC Sport, Ντέιβιντ Όρνσταϊν, να γράψει στο twitter πως η Άρσεναλ έχει προσεγγίσει την Ίντερ για να αποκτήσει τον Ιβάν Πέρισιτς και ότι τον θέλει δανεικό με οψιόν αγοράς, ύψους 35 εκατομμυρίων λιρών. Μάλιστα, ανέφερε πως ο 29χρονος είναι ανοιχτός στην προοπτική των Λονδρέζων.

AP Photo/Luca Bruno

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ