ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ινφαντίνο: "Πρώτη μας προτεραιότητα η υγεία"

FIFA President Gianni Infantino attends the World Economic Forum in Davos, Switzerland, Tuesday, Jan. 21, 2020. The 50th annual meeting of the forum will take place in Davos from Jan. 21 until Jan. 24, 2020. (AP Photo/Markus Schreiber)
FIFA President Gianni Infantino attends the World Economic Forum in Davos, Switzerland, Tuesday, Jan. 21, 2020. The 50th annual meeting of the forum will take place in Davos from Jan. 21 until Jan. 24, 2020. (AP Photo/Markus Schreiber) AP

Ο πρόεδρος της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο, ανέλυσε τις προτεραιότητες που έχει αυτή τη στιγμή τονίζοντας ότι πάνω απ όλα είναι οι υγεία όλων.

Για μία ακόμα φορά ο Τζιάνι Ινφαντίνο ξεκαθάρισε ότι προτεραιότητα της FIFA είναι η υγεία όλων και πως δεν πρέπει κάποιοι να πάρουν το ρίσκο να αρχίσουν τα πρωταθλήματα πριν οι γιατροί ανάψουν το πράσινο φως.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: "Αυτή τη στιγμή έχουμε τρία πράγματα στο μυαλό μας κατά σειρά προτεραιότητας: πρώτον, την υγεία, στη συνέχεια η βοήθεια προς την ποδοσφαιρική κοινότητα σε αυτήν την ώρα ανάγκης και επίσης σκεφτόμαστε το μέλλον.

Θα πρέπει να αναζητηθεί μια κοινή στρατηγική για λύση, σε αρμονία με το άκουσμα όλων των ιδεών. Χωρίς όμως να ξεχνάμε ότι κανένα παιχνίδι, καμία διοργάνωση και κανένα πρωτάθλημα δεν αξίζει τον ρίσκο μιας ανθρώπινης ζωής. Ο καθένας στον κόσμο πρέπει να είναι πολύ σαφής σε αυτό.

Πρέπει να μάθουμε από αυτό. Θα ήταν περισσότερο από ανεύθυνο να αναγκαστούν οι διοργανώσεις να ξεκινήσουν εάν τα πράγματα δεν είναι 100% ασφαλή. Αν πρέπει να περιμένουμε λίγο περισσότερο θα το κάνουμε. Είναι καλύτερα να περιμένεις λίγο περισσότερο από το να αναλαμβάνεις τέτοιο ρίσκο".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ