Ινφαντίνο: "Δεν μπορούμε να ρισκάρουμε ζωές για έναν αγώνα"

O Τζιάνι Ινφαντίνο μιλώντας στον Ρονάλντο τόνισε ότι αυτή τη στιγμή προτεραιότητα αποτελεί η μάχη κατά του κορονοϊού και πως το ποδόσφαιρο έρχεται σε δεύτερη μοίρα. (VIDEO)

Η μάχη κατά του κορονοϊού συνεχίζεται σε παγκόσμιο επίπεδο και μαζί της εκείνοι που έχουν τις τύχες του ποδοσφαίρου προσπαθούν αν δουν τι θα κάνουν την επόμενη ημέρα. Χαρακτηριστικά είναι τα όσα δήλωσε ο Τζιάνι Ινφαντίνο.

Ο πρόεδρος της FIFA μιλώντας στον Ρονάλντο τόνισε: "Το ποδόσφαιρο αυτή τη στιγμή δεν είναι προτεραιότητα, δεν πρέπει να πιέζουμε κανέναν. Όσο υπάρχει ρίσκο δεν θα παίζουμε και αν πρέπει να περιμένουμε, θα περιμένουμε για μία, δύο ή τρεις εβδομάδες.

Υπάρχουν άνθρωποι που υποφέρουν, άνθρωποι που πεθαίνουν. Και βλέπουμε πως ακόμη υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν καταλάβει πόσο σοβαρή είναι η κατάσταση. Στην Ιταλία τα νούμερα δείχνουν να πέφτουν, πήραν τα σωστά μέτρα. Οι γιατροί είναι πραγματικοί ήρωες, είναι σαν ένας πόλεμος.

Θέλουμε να επιστρέψουμε και να παίξουμε, να δούμε ποδόσφαιρο, αλλά τώρα η προτεραιότητα είναι η υγεία. Για πρώτη φορά στην ιστορία, το ποδόσφαιρο δεν είναι η προτεραιότητα. Στενάχωρο, αλλά έτσι είναι. Όσον αφορά το καλεντάρι; Καλή ερώτηση. Δεν μπορούμε να ρισκάρουμε τις ζωές των ανθρώπων για έναν αγώνα ποδοσφαίρου. Θα παίξουμε όταν μπορούμε, ίσως τον Ιούλιο, ίσως τον Αύγουστο".

 

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

HIGHLIGHTS