ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ιμπραχίμοβιτς: "Ο Βραζιλιάνος Ρονάλντο ήταν ο πιο πλήρης παίκτης"

LA Galaxy forward Zlatan Ibrahimovic reacts to a missed shot during the first half of the team's MLS soccer match against the Minnesota United on Saturday, Aug. 11, 2018, in Carson, Calif. (AP Photo/Marcio Jose Sanchez)
LA Galaxy forward Zlatan Ibrahimovic reacts to a missed shot during the first half of the team's MLS soccer match against the Minnesota United on Saturday, Aug. 11, 2018, in Carson, Calif. (AP Photo/Marcio Jose Sanchez) AP PHOTO/MARCIO JOSE SANCHEZ

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς αποκάλυψε πως ο Βραζιλιάνος Ρονάλντο ήταν ο καλύτερος παίκτης που είδε ποτέ, ενώ ανέφερε την αγαπημένη του ταινία, τον αγαπημένο του ήρωα και τι θα έκανε αν δεν ήταν ποδοσφαιριστής.

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς αγωνίζεται στο αμερικάνικο πρωτάθλημα και σε συνέντευξή του αποκάλυψε ποιος είναι ο αγαπημένος του παίκτης, οι αγαπημένοι του ήρωες στον κινηματογράφο και στη ζωή, ενώ απάντησε στο τι θα έκανε αν δεν έπαιζε ποδόσφαιρο.

Συγκεκριμένα, ο 37χρονος Σουηδός επιθετικός των Λος Άντζελες Γκάλαξι, ανέφερε πως "ο Ρονάλντο ο Βραζιλιάνος ήταν ό,τι καλύτερο είδα ποτέ. Τον βλέπω ως τον πιο πλήρη παίκτη. Όποτε έπιανε τη μπάλα στα πόδια, κάτι συνέβαινε. Ήταν το... ποδόσφαιρο, διότι ήταν ο παίκτης που όλοι ήθελαν να του μοιάσουν. Ήταν ένα εξαιρετικό παράδειγμα".

Από εκεί και πέρα, αναφορικά με το τι επάγγελμα θα έκανε αν δεν έπαιζε ποδόσφαιρο, τόνισε πως θα γινόταν δικηγόρος, διότι σύμφωνα με τον ίδιο, είναι πολύ έξυπνος, ενώ η αγαπημένη του διασημότητα ήταν ο Μπρους Λι, λόγω του ότι ήταν ήταν τρομερός μαχητής πολεμικών τεχνών, ηθοποιός, παραγωγός και συγγραφέας για την κινέζικη παράδοση.

Όσο για τον αγαπημένο του κινηματογραφικό ήρωα, αυτός είναι ο Χουλκ, ενώ η ταινία που του αρέσει περισσότερο απ' όλες, είναι ο Μονομάχος με τον Ράσελ Κρόου.

AP Photo/Marcio Jose Sanchez

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ