ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ικάρντι: "Θα με καλούσε στην εθνική Αργεντινής"

Argentina's Mauro Icardi, left, battles for the ball with Venezuela's Salomon Rondon during a 2018 World Cup qualifying soccer match in Buenos Aires, Argentina, Tuesday, Sept. 5, 2017. (AP Photo/Victor R. Caivano)
Argentina's Mauro Icardi, left, battles for the ball with Venezuela's Salomon Rondon during a 2018 World Cup qualifying soccer match in Buenos Aires, Argentina, Tuesday, Sept. 5, 2017. (AP Photo/Victor R. Caivano) AP

Ο Μάουρο Ικάρντι δεν ανησυχεί για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας, καθώς μίλησε με τον προπονητή της Αργεντινής και του είπε πως θα τον καλούσε στα φιλικά ματς αν δεν είχε τα πρόσφατα προβλήματα τραυματισμού

Η Αργεντινή αντιμετωπίζει την Ιταλία (23/3) και την Ισπανία (27/3) σε διεθνή φιλικά, με τον Μάουρο Ικάρντι να μην είναι στην αποστολή, όμως ο επιθετικός της Ίντερ δεν ανησυχεί εν όψει το Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018.

"Μίλησα με τον Σαμπαόλι", τόνισε ο Ικάρντι στο "Argentina Football", αποκαλύπτοντας τη συνομιλία του με τον ομοσπονδιακό προπονητή και πρόσθεσε: "Το ήξερα πως δεν θα είμαι στην αποστολή. Ήμουν τραυματίας για τέσσερα ματς και αυτός είναι ο μόνος λόγος που επέλεξε άλλους παίκτες".

Ο Χόρχε Σαμπαόλι, εκτός του Μέσι που δεν είναι κλασικός επιθετικός, έχει πάρει στην αποστολή τους Αγκουέρο, Ιγκουαΐν και Λαουτάρο Μαρτίνες.

Έχει πάρει και τον Κριστιάν Παβόν της Μπόκα Τζούνιορς, ο οποίος επίσης δεν θεωρείται επιθετικός (εξτρέμ είναι), αλλά επίσης πολύ δύσκολα θα πάει στο Μουντιάλ.

Στην αποστολή όμως δεν είναι και ο Πάουλο Ντιμπάλα, με τον Σαμπαόλι να αναμένεται να πάρει στο Παγκόσμιο Κύπελλο τους Αγκουέρο, Ιγκουαΐν, Ντιμπάλα και Ικάρντι, από επιθετικούς, όπως και τον Μέσι φυσικά.

AP Photo/Victor R. Caivano

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ