ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ικάρντι στο Instagram: "Το Μιλάνο είναι μόνο νερατζούρο"

Inter Milan's Mauro Icardi celebrates after his teammate Lautaro Martinez scored during a Serie A soccer match between Inter Milan and Napoli, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Wednesday, Dec.26, 2018. (AP Photo/Luca Bruno)
Inter Milan's Mauro Icardi celebrates after his teammate Lautaro Martinez scored during a Serie A soccer match between Inter Milan and Napoli, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Wednesday, Dec.26, 2018. (AP Photo/Luca Bruno) AP

Ο Ικάρντι ανέβασε στην προσωπική του σελίδα στο Instagram φωτογραφία, η οποία αναφέρει ότι το Μιλάνο είναι "νερατζούρο", παρά το αρνητικό κλίμα που υπάρχει μεταξύ της Ίντερ και του Αργεντίνου.

Εδώ και ένα μήνα περίπου κρατάει η ιστορία μεταξύ Ικάρντι και Ίντερ με αφορμή την απομάκρυνση του περιβραχιόνιου του αρχηγού από τον Αργεντίνο, με φόντο φυσικά μία ενδεχόμενη ανανέωση συμβολαίου του. Από τότε, έχουν παιχτεί αρκετά "επεισόδια" στη σχέση αυτή με τα τελευταία νέα να δείχνουν ότι η κατάσταση βαδίζει προς την εξομάλυνση της.

Πάντως, ο Ικάρντι δεν έκανε τον εαυτό του διαθέσιμο στον Σπαλέτι και έμεινε γι΄ακόμη ένα παιχνίδι εκτός αποστολής και μάλιστα σε ένα από τα πιο σπουδαία της σεζόν απέναντι στη Μίλαν. Στο τέλος του παιχνιδιού, επιπλέον, δεν εμφανίστηκε ούτε στην πανηγυρική φωτογραφία των παικτών της Ίντερ για την μεγάλη νίκη κόντρα στην Μίλαν με 2-3. Αυτές οι ενέργειες δείχνουν ότι ο Ικάρντι συνεχίζει να αποτελεί ξένο σώμα στους "Νερατζούρι".

Με την κατάσταση να έχει διαμορφωθεί κατ' αυτό τον τρόπο, ο Αργεντίνος προχώρησε σε μία ανάρτηση στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram που αναφέρει "Το Μιλάνο είναι μόνο Μαύρο και Μπλε, Καλημέρα Μιλάνο". Μόνο ερωτήματα μπορεί να προκαλέσει αυτή η ανάρτηση, εφόσον ο Ικάρντι συμπεριφέρεται σαν να μην έχει συμβεί τίποτα.

Όλα αυτά, ενώ παρουσιάστηκαν νέα δημοσιεύματα που συνδέουν τον Ικάρντι, εκτός από την Γιουβέντους, και με την Ρεάλ Μαδρίτης. Μάλιστα, η αγγλική εφημερίδα "Daily Mail" αναφέρει ότι η Μαδριλένοι είναι διατεθειμένοι να ξοδέψουν έως και 80.000.000 ευρώ για να κάνουν δικό τους τον Αργεντίνο επιθετικό.

Ικάρντι στο Instagram: "Το Μιλάνο είναι μόνο νερατζούρο"
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:
Μίλαν - Ίντερ: Το απόλυτο ρεκόρ εισπράξεων στην Serie A!
Χτίζουν μαζί γήπεδο Μίλαν και Ίντερ
TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ