ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ηχητικό ντοκουμέντο Σάλα: "Καθόλου ενδιαφέρον για μένα να πάω στην Κάρντιφ"

Nantes soccer team supporters stand by a poster of Argentinian player Emiliano Sala and reading "Let's keep hope" outside La Beaujoire stadium before the French soccer League One match Nantes against Saint-Etienne, in Nantes, western France, Wednesday, Jan.30, 2019. Sala disappeared over the English Channel on Jan. 21, 2019 as it flew from France to Wales. Sala had just been signed by Premier League club Cardiff. (AP Photo/Thibault Camus)
Nantes soccer team supporters stand by a poster of Argentinian player Emiliano Sala and reading "Let's keep hope" outside La Beaujoire stadium before the French soccer League One match Nantes against Saint-Etienne, in Nantes, western France, Wednesday, Jan.30, 2019. Sala disappeared over the English Channel on Jan. 21, 2019 as it flew from France to Wales. Sala had just been signed by Premier League club Cardiff. (AP Photo/Thibault Camus) AP

Η "Equipe" έφερε στη δημοσιότητα ηχητικό ντοκουμέντο, όπου ο αδικοχαμένος Εμιλιάνο Σάλα αναφέρει πως δεν ήθελε να φύγει από τη Ναντ και να μετακομίσει στην Κάρντιφ, τονίζοντας πως ούτε καν ρωτήθηκε.

Ο θάνατος του Εμιλιάνο Σάλα σε αεροπορικό δυστύχημα συγκλόνισε την παγκόσμια ποδοσφαιρική κοινότητα. Δεν ήταν μόνο ότι ένα παλικάρι ούτε 30 ετών έχανε τόσο άδικα τη ζωή του, αλλά και το ότι για καιρό δεν υπήρχε κανένα σημάδι για το πού κατέπεσε το μοιραίο αεροσκάφος που τον μετέφερε. Ο Αργεντινός επρόκειτο να αγωνιστεί στην Κάρντιφ, αλλά δεν έμελλε ποτέ να φορέσει τη φανέλα της. Όπως φαίνεται, δεν ήταν κάτι που ήθελε έτσι και αλλιώς...

Η "Equipe" έφερε στη δημοσιότητα ηχητικό ντοκουμέντο, στο οποίο ο Σάλα τονίζει πως δεν ήθελε να αφήσει τη Ναντ για την Κάρντιφ, πως δεν ρωτήθηκε καν για τη μετεγγραφή του και πως το μόνο που ένοιαζε τη διοίκηση των "καναρινιών", ήταν να πάρει περισσότερα χρήματα. Ο Αργεντινός επιθετικός δεν ήθελε να μετακομίσει στην Ουαλία, αλλά δεν μπορούσε να κάνει διαφορετικά.

Ο Σάλα έστειλε το μήνυμα μέσω Whats App σε συγγενή του στις 6 Ιανουαρίου, λέγοντας ότι δεν νιώθει καθόλου καλά με την προοπτική να παέι στην Ουαλία, ότι αυτό που νοιάζει τους άλλους, είναι μόνο τα λεφτά και πως κανένας δεν σκέφτεται τον ίδιο και το τι θέλει.

"Χθες βράδυ, έστειλα ένα μήνυμα στον Μέισα και αυτός με πήρε τηλέφωνο πολλές ώρες αργότερα. Συζητήσαμε και μου είπε ακριβώς ότι χθες βράδυ ο Φρανκ Κιτά τού έστειλε ένα μήνυμα για να τον πάρει μετά τηλέφωνο. Όντως του τηλεφώνησε και μίλησαν. Και θέλουν να με πουλήσουν. Μετά ήρθε η πρόταση της Κάρντιφ.

Διαπραγματεύονται για να κερδίσουν περισσότερα χρήματα. Θέλουν να με διώξουν. Αλήθεια είναι καλό συμβόλαιο, αλλά από αθλητικής άποψης δεν είναι ενδιαφέρον για εμένα. Χρησιμοποιούν όλα τα μέσα για να φύγω. Δεν φοβάμαι να φύγω. Πάλεψα σε όλη την καριέρα μου. Το να φύγω και να πάω αλλού να παλέψω, δεν μου προκαλεί φόβο, αλλά λέω ότι ο Μέισα θα πρέπει να βρει κάτι καλύτερο για εμένα μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου.

Είμαι κουρασμένος με ΌΛΟ αυτό, δεν είναι κάτι που θέλω. Θα ήθελα να βρω κάτι ενδιαφέρον, οικονομικά και αγωνιστικά. Αλλά δεν είναι δυνατόν να γίνουν και τα δύο. Δεν θέλω να μιλήσω με τον Κιτά, θέλει να με πουλήσει στην Κάρντιφ και θα πάρει τα λεφτά που θέλει. Δεν με ρώτησε καν. Δεν τον ενδιαφέρει τίποτα άλλο από τα λεφτά.

Κανείς δεν νοιάζεται για εμένα, για όσα νιώθω και γι' αυτά που πρέπει να αντιμετωπίσω. Είναι σκληρό, πολύ σκληρό, διότι αντιλαμβάνομαι ότι δεν υπάρχει πολύς κόσμος που μπαίνει στη δική μου θέση", λέει, ο Σάλα, ο οποίος μιλάει χαμηλόφωνα, δείχνοντας την απογοήτευσή του γι' αυτή την εξέλιξη στην καριέρα του.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ