ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ώρα της τηλεδιάσκεψης της UEFA για τις κρίσιμες αποφάσεις

Delegates talk to UEFA President Aleskander Ceferin, center, during a meeting of European soccer leaders at the congress of the UEFA governing body in Amsterdam's Beurs van Berlage, Netherlands, Tuesday, March 3, 2020. (AP Photo/Peter Dejong)
Delegates talk to UEFA President Aleskander Ceferin, center, during a meeting of European soccer leaders at the congress of the UEFA governing body in Amsterdam's Beurs van Berlage, Netherlands, Tuesday, March 3, 2020. (AP Photo/Peter Dejong) AP

Η τηλεδιάσκεψη της UEFA για τις κρίσιμες αποφάσεις που αφορούν το τι θα συμβεί με το Euro 2020, το Champions League και το Europa League, αλλά και τα πρωταθλήματα, θα ξεκινήσει στις 13.00.

Πολύ σημαντική ημέρα η Τρίτη (17/3), καθώς έχει προγραμματιστεί ευρεία τηλεδιάσκεψη με θέμα συζήτησης το μέλλον των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, αλλά και το Euro 2020, λόγω της έξαρσης του κορονοϊού.

Η UEFA εδώ και μέρες είχε προσκαλέσει τα μέλη και τους εκπροσώπους των 55 μελών των Ομοσπονδιών, μαζί με τα συμβούλια των Ευρωπαϊκών Συλλόγων, των Ευρωπαϊκών Λιγκών, αλλά και των εκπροσώπων της FIFpro, προκειμένουν να αποφασίσουν πώς θα προχωρήσουν με το Euro 2020, το Champions League και το Europa League, αλλά και τα πρωταθλήματα που αυτή τη στιγμή έχουν διακοπεί λόγω του ιού.

Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα Tuttosport, στις 11.00 (ώρα Ελλάδας) θα ξεκινούσε η τηλεδιάσκεψη της UEFA με την Ομοσπονδία Ευρωπαϊκών Συλλόγων (ECA) και τη FIFPro (Διεθνής Ομοσπονδία Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών) και στις 13.00 θα ακολουθούσε η τηλεδιάσκεψη της UEFA με τις 55 ομοσπονδίες. Εν συνεχεία είχε προγραμματιστεί η σύσκεψη της εκτελεστικής επιτροπής της UEFA για την εξαγωγή συμπερασμάτων και την "τυπική αναβολή του Euro 2020".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ