Η ώρα της τηλεδιάσκεψης της UEFA για τις κρίσιμες αποφάσεις

Η τηλεδιάσκεψη της UEFA για τις κρίσιμες αποφάσεις που αφορούν το τι θα συμβεί με το Euro 2020, το Champions League και το Europa League, αλλά και τα πρωταθλήματα, θα ξεκινήσει στις 13.00.

Πολύ σημαντική ημέρα η Τρίτη (17/3), καθώς έχει προγραμματιστεί ευρεία τηλεδιάσκεψη με θέμα συζήτησης το μέλλον των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, αλλά και το Euro 2020, λόγω της έξαρσης του κορονοϊού.

Η UEFA εδώ και μέρες είχε προσκαλέσει τα μέλη και τους εκπροσώπους των 55 μελών των Ομοσπονδιών, μαζί με τα συμβούλια των Ευρωπαϊκών Συλλόγων, των Ευρωπαϊκών Λιγκών, αλλά και των εκπροσώπων της FIFpro, προκειμένουν να αποφασίσουν πώς θα προχωρήσουν με το Euro 2020, το Champions League και το Europa League, αλλά και τα πρωταθλήματα που αυτή τη στιγμή έχουν διακοπεί λόγω του ιού.

Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα Tuttosport, στις 11.00 (ώρα Ελλάδας) θα ξεκινούσε η τηλεδιάσκεψη της UEFA με την Ομοσπονδία Ευρωπαϊκών Συλλόγων (ECA) και τη FIFPro (Διεθνής Ομοσπονδία Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών) και στις 13.00 θα ακολουθούσε η τηλεδιάσκεψη της UEFA με τις 55 ομοσπονδίες. Εν συνεχεία είχε προγραμματιστεί η σύσκεψη της εκτελεστικής επιτροπής της UEFA για την εξαγωγή συμπερασμάτων και την "τυπική αναβολή του Euro 2020".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Κορονοϊός: Τηλεδιάσκεψη της UEFA την Τρίτη, κανονικά τα ματς του Europa League
Κορονοϊός: Η UEFA θα ζητήσει 300 εκατ. ευρώ για την αναβολή του Euro
Κορονοϊός: Το πλάνο της UEFA για τους πρωταθλητές σε οριστική διακοπή
 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

HIGHLIGHTS