ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η UEFA τιμώρησε με έναν χρόνο αποκλεισμό την Γαλατάσαραϊ

SPOR TOTO SÜPER LGN 13. HAFTASINDA KASIMPAA, SAHASINDA GALATASARAY LE KARILATI. MÜCADELE 2-2'LK ETLKLE SONUÇLANDI. (MEHMET RN TOPALOLU/STANBUL-HA)
SPOR TOTO SÜPER LGN 13. HAFTASINDA KASIMPAA, SAHASINDA GALATASARAY LE KARILATI. MÜCADELE 2-2'LK ETLKLE SONUÇLANDI. (MEHMET RN TOPALOLU/STANBUL-HA) IHA

Η Γαλατάσαραϊ αποκλείστηκε απ' όλες τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για ένα χρόνο, όπως αποφάσισε η UEFA και ο λόγος είναι ότι απέτυχε να εναρμονιστεί με τους κανονισμούς του Financial Fair Play.

Πολύ κακά μαντάτα έφτασαν από την UEFA για τη Γαλατάσαραϊ. Οι άνθρωποι της τουρκικής ομάδας ειδοποιήθηκαν για την απόφαση της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου να την τιμωρήσει με έναν χρόνο αποκλεισμό απ' όλες τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και ο λόγος δεν είναι άλλος από το ότι απέτυχε να εναρμονιστεί με τους κανονισμούς του Financial Fair Play.

Η χασούρα της Γαλατά αντί να μειώνεται, αυξανόταν κατά πολύ και παρά τις προειδοποιήσεις που υπήρξαν, προκειμένου να "μαζευτεί" η κατάσταση, αυτό δεν συνέβη και η Επιτροπή Οικονομικού Ελέγχου της UEFA επέβαλε ποινή-σοκ για τους γείτονες. Οι απώλειες ήταν κατά πολύ μεγαλύτερες από το επιτρεπτό όριο και για το λόγο αυτό ήρθε ο ευρωπαϊκός αποκλεισμός.

Το πρόβλημα της "Τσιμ Μπομ" ήταν γνωστό εδώ και ένα δίμηνο, ότι δηλαδή δεν είχε μπορέσει να φέρει σε μια ισορροπία τα έσοδα με τα έξοδά της και σήμερα (2/3) ήρθε η τελική απόφαση της UEFA, η οποία αποτελεί "καμπανάκι" και για άλλα κλαμπ που έχουν ανάλογα προβλήματα με την Γαλατάσαραϊ και ίσως βρεθούν στην ίδια θέση.

Η ομάδα αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην5η θέση του τουρκικού πρωταθλήματος, πραγματοποιώντας μία απογοητευτική χρονιά, ενώ να πούμε πως έχει δικαίωμα για έφεση κατά της απόφασης που πάρθηκε, όμως πολύ δύσκολα θα αλλάξει κάτι.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ