Η τρομερή στιχομυθία του Ζλάταν με μικρό παιδί στη φυσούνα

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς κατηγορείται από τους επικριτές του για αλαζονεία, ωστόσο στον τελευταίο αγώνα των Γκάλαξι έδειξε πως έχει μεγάλη ψυχή, γεμίζοντας με ασφάλεια ένα παιδί που είχε δίπλα του (VIDEO).

Οι πολέμιοί του, τον κατηγορούν για μεγαλομανία, αλαζονεία, έπαρση και ναρκισισμό. Ο ίδιος όμως όχι μόνο κλείνει τα αυτιά του σε αυτά τα λόγια αλλά φροντίζει να δίνει απαντήσεις μέσα από την καθημερινή ζωή του στα γήπεδα.

Τελευταίο παράδειγμα η μίνι συζήτηση που είχε με ένα παιδί που τον συνόδευε στον αγωνιστικό χώρο του "Dignity Health" πριν τον τελευταίο αγώνα των Γκάλαξι, με τον πιτσιρικά να δείχνει πάρα πολύ αγχωμένος και στρεσαρισμένος και τον "Ίμπρα" να αναλαμβάνει να τον καλμάρει.

Ακολουθεί ο διάλογός τους:

"Ίμπρα, είμαι αγχωμένος..."

"Πώς και έτσι; Γιατί; Αδύνατον, είσαι μαζί μου τώρα. Θέλεις να πάρεις το λαβαράκι; Απόλαυσε τη στιγμή, αυτό έχεις μόνο να κάνεις".

 

Όπως θα διαπιστώσει όποιος δει το video, ο 36χρονος Σουηδός σούπερ σταρ κατάφερε να διώξει μακριά από τον πιτσιρικά το άγχος και να το μεταμορφώσει σε ένα πλατύ χαμόγελο ικανοποίησης.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

HIGHLIGHTS

equalizer