ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η τρομερή στιχομυθία του Ζλάταν με μικρό παιδί στη φυσούνα

Los Angeles Galaxy forward Zlatan Ibrahimovic celebrates after scoring on a penalty kick during the second half of an MLS soccer match against the Portland Timbers, Sunday, March 31, 2019, in Carson, Calif. (AP Photo/Marcio Jose Sanchez)
Los Angeles Galaxy forward Zlatan Ibrahimovic celebrates after scoring on a penalty kick during the second half of an MLS soccer match against the Portland Timbers, Sunday, March 31, 2019, in Carson, Calif. (AP Photo/Marcio Jose Sanchez) AP PHOTO/MARCIO JOSE SANCHEZ

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς κατηγορείται από τους επικριτές του για αλαζονεία, ωστόσο στον τελευταίο αγώνα των Γκάλαξι έδειξε πως έχει μεγάλη ψυχή, γεμίζοντας με ασφάλεια ένα παιδί που είχε δίπλα του (VIDEO).

Οι πολέμιοί του, τον κατηγορούν για μεγαλομανία, αλαζονεία, έπαρση και ναρκισισμό. Ο ίδιος όμως όχι μόνο κλείνει τα αυτιά του σε αυτά τα λόγια αλλά φροντίζει να δίνει απαντήσεις μέσα από την καθημερινή ζωή του στα γήπεδα.

Τελευταίο παράδειγμα η μίνι συζήτηση που είχε με ένα παιδί που τον συνόδευε στον αγωνιστικό χώρο του "Dignity Health" πριν τον τελευταίο αγώνα των Γκάλαξι, με τον πιτσιρικά να δείχνει πάρα πολύ αγχωμένος και στρεσαρισμένος και τον "Ίμπρα" να αναλαμβάνει να τον καλμάρει.

Ακολουθεί ο διάλογός τους:

"Ίμπρα, είμαι αγχωμένος..."

"Πώς και έτσι; Γιατί; Αδύνατον, είσαι μαζί μου τώρα. Θέλεις να πάρεις το λαβαράκι; Απόλαυσε τη στιγμή, αυτό έχεις μόνο να κάνεις".

Όπως θα διαπιστώσει όποιος δει το video, ο 36χρονος Σουηδός σούπερ σταρ κατάφερε να διώξει μακριά από τον πιτσιρικά το άγχος και να το μεταμορφώσει σε ένα πλατύ χαμόγελο ικανοποίησης.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ