ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Τότεναμ κάνει τον Έρικσεν... Κέιν γιατί φοβάται Ρεάλ και Παρί

Tottenham's Christian Eriksen celebrates after scoring his side's first goal during the English Premier League soccer match between Chelsea and Tottenham Hotspur at Stamford Bridge stadium in London, Sunday, April 1, 2018. (AP Photo/Frank Augstein)
Tottenham's Christian Eriksen celebrates after scoring his side's first goal during the English Premier League soccer match between Chelsea and Tottenham Hotspur at Stamford Bridge stadium in London, Sunday, April 1, 2018. (AP Photo/Frank Augstein) AP PHOTO/FRANK AUGSTEIN

Ρεάλ και Παρί ενδιαφέρονται για τον Κρίστιαν Έρικσεν, ωστόσο όπως φαίνεται η ομάδα του η Τότεναμ θα τους προλάβει στη... στροφή, ανανεώνοντας τη συνεργασία της με τον ποδοσφαιριστή από τη Δανία.

Νέο συμβόλαιο, αναπροσαρμοσμένο αναμένεται να υπογράψει εντός των ημερών ο Κρίστιαν Έρικσεν, κλείνοντας έτσι τ' αυτιά του στις Σειρήνες που ακούνε στ' όνομα Ρεάλ Μαδρίτης και Παρί.

Για τον πλέι μέικερ των Λονδρέζων έχει δείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον η "Βασίλισσα", καθώς σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα θεωρείται από πολλούς στη Μαδρίτη ως ο καταλληλότερος για να διαδεχθεί τον Λούκα Μόντριτς στη μεσαία γραμμή.

Από την άλλη υπάρχει και η Παρί η οποία δείχνει να μην έχει πρόβλημα να... πειραματίζεται με μεταγραφές σκορπώντας χρήματα δεξιά και αριστερά. Επειδή, όμως, ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής αποτελεί βασικό γρανάζι στα πλάνα του Ποτσετίνο για να φτάσει η Τότεναμ στην κορυφή του αγγλικού πρωταθλήματος, τα "σπιρούνια" είναι έτοιμα να του προσφέρουν νέο συμβόλαιο.

Η νέα συμφωνία Τότεναμ - Έρικσεν (εφόσον υπογραφεί), όπως αποκαλύπτουν στην "mundodeportivo", θα είναι ανάλογη με αυτή που έκαναν οι Άγγλοι στον Κέιν ως προς το οικονομικό σκέλος. Δηλαδή και ο Δανός θα λαμβάνει κοντά στις 200.000 λίρες την εβδομάδα.

Υπενθυμίζουμε πως ο 26χρονος χαφ βρίσκεται στο Λονδίνο από το 2013. Οι "πετεινοί" τον είχαν αγοράσει έναντι 13.000.000 ευρώ από τον Άγιαξ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ