ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η θεωρία πίσω από τη συνάντηση Καρντόσο - Μπράγκα

Η θεωρία πίσω από τη συνάντηση Καρντόσο - Μπράγκα

Το κενό στον πάγκο της Σπόρτινγκ Λισαβόνας έχει γεννήσει πολλά σενάρια αναφορικά με τον επόμενο προπονητή των "λιονταριών". Μέσα σ' αυτά έχουν εμπλακεί οι Αμπέλ Φερέιρα, Πέδρο Μαρτίνς, αλλά και ο Μιγκέλ Καρντόσο.

Πολλά γράφονται τις τελευταίες ημέρες σχετικά με τον επόμενο προπονητή της Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Τα πορτογαλικά Μέσα κάνουν συνεχόμενες αναφορές, σημειώνοντας ότι τα "λιοντάρια" της πορτογαλικής πρωτεύουσας παρακολουθούν διάφορες περιπτώσεις, μεταξύ αυτών και τους Αμπέλ Φερέιρα - Πέδρο Μαρτίνς των ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού αντίστοιχα.

Επίσης, κυκλοφόρησαν κάποια ρεπορτάζ που θέλουν την Σπόρτινγκ να εξετάζει και τον πρώην προπονητή της ΑΕΚ, Μιγκέλ Καρντόσο. Για τον Καρντόσο, πάντως, οι Πορτογάλοι έχουν αναπτύξει μία θεωρία που εμπλέκει τον Καρντόσο, περισσότερο, με την Μπράγκα.

Συγκεκριμένα, στη φωτογραφία που βλέπετε παραπάνω (και ανέβασε στα social media ο δημοσιογράφος, Ροτζέριο Καζανόβα), ο Καρντόσο συζητά με ανθρώπους της Μπράγκα. Γι' αυτό στην ιβηρική σημειώνουν ότι δεν αποκλείεται ο Σα Πίντο να μετακομίσει στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας και ο Μιγκέλ Καρντόσο να τον αντικαταστήσει στην Μπράγκα.

Υπενθυμίζουμε ότι το διαζύγιο της ΑΕΚ με τον Καρντόσο δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα, αφού εκκρεμεί να λυθεί το θέμα με την αποζημίωση του 47χρονου κόουτς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η Σπόρτινγκ σκέφτεται τον Μαρτίνς και αυτός το μέλλον του Ολυμπιακού
TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ