ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η συμβουλή του Ρομάριο στην εθνική Βραζιλίας: "Κάντε όσο περισσότερο σεξ μπορείτε!"

Η συμβουλή του Ρομάριο στην εθνική Βραζιλίας: "Κάντε όσο περισσότερο σεξ μπορείτε!"
AP PHOTO/ERALDO PERES

Ο Ρομάριο, ο οποίος το 1994 κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο στις ΗΠΑ, προέβη στην αποκάλυψη του μυστικού του, το οποίο τον βοήθησε να στεφθεί παγκόσμιος πρωταθλητής.

Με 35 ημέρες να απομένουν για την επίσημη έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου στα γήπεδα της Ρωσίας, άπαντες αρχίζουν να ετοιμάζονται και κινούνται γύρω από αυτό. Ιδιαίτερα στη Βραζιλία, η οποία διψά για μια κατάκτηση, με την τελευταία της να πραγματοποιείται στα γήπεδα της Ν. Κορέας και της Ιαπωνίας το 2002.

Ένας από τους πρωταγωνιστές της εθνικής Βραζιλίας για πολλά χρόνια ήταν ο Ρομάριο, ο οποίος με την ομάδα της χώρας του μέτρησε 70 συμμετοχές και 50 γκολ, κατακτώντας το Μουντιάλ του 1994 στις ΗΠΑ.

0 52χρονος πρώην διεθνής επιθετικός, ο οποίος είναι βουλευτής στη χώρα του, με δηλώσεις του στη "Lance!" της Βραζιλίας, αποκάλυψε το μυστικό που το 1994 τον έστεψε παγκόσμιο πρωταθλητή, κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στον Γκάμπριελ Ζεζούς, ο οποίος θα είναι ο βασικός επιθετικός της "σελεσάο" στο ερχόμενο Μουντιάλ.

Πιο αναλυτικά, δήλωσε: "Μία από τις συμβουλές μου είναι να κάνουν όσο περισσότερο σεξ μπορούν, αλλά κυρίως τις ημέρες που δεν θα έχουν αγώνα. Την ημέρα του αγώνα θα πρέπει να είναι απολύτως συγκεντρωμένοι στο ματς. Επίσης να έχουν στο μυαλό τους ότι αυτή η ευκαιρία μπορεί να είναι η τελευταία που θα τους δοθεί, γιατί ενδεχομένως να μην υπάρξει άλλη στο μέλλον".

Photo credits: AP Photo/Eraldo Peres

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ