ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η συγκλονιστική χειρονομία του Μπαρμπαρούση που κάνει το γύρο του κόσμου

Η συγκλονιστική χειρονομία του Μπαρμπαρούση που κάνει το γύρο του κόσμου

Ο πρώτην επιθετικός του Παναθηναϊκού, Κώστας Μπαρμπαρούσης, μετά το γκολ που πέτυχε με τη Melbourne Victory πανηγύρισε με έναν συμβολικό τρόπο αποδίδοντας φόρο τιμής στα θύματα της επίθεσης στη Νέα Ζηλανδία.

Ο πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού, Κώστας Μπαρμπαρούσης, πέτυχε γκολ με την Melbourne Victory και το πανηγύρισε με έναν συμβολικό τρόπο θέλοντας να αποδώσει φόρο τιμής στα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης στη Νέα Ζηλανδία.

Ο Μπαρμπαρούσης ο οποίος έχει διπλή υπηκοότητα τόσο την Ελληνική όσο και αυτή της Νέας Ζηλανδίας η οποία τις τελευταίες μέρες συγκλονίζεται από την ανείπωτη τραγωδία με την τρομοκρατική επίθεση σε τζαμί της χώρας και το θάνατο περισσοτέρων από 40 ατόμων.

Ο 29χρονος επιθετικός στην εντός έδρας νίκη της ομάδας του με 2-0 επί της Brisbane Roar όπου πέτυχε και τα δυο γκολ της ομάδας του αφού σκόραρε έκανε μια κίνηση που έγινε viral και κάνει το γύρο του κόσμου.

Ο Μπαρμπαρούσης αφού σκόραρε γονάτισε και έκανε ότι προσεύχεται με τον κλασικό μουσουλμανικό τρόπο, αποτίοντας φόρο τιμής στα θύματα της επίθεσης, μολονότι ο ίδιος δεν έχει ασπαστεί το κοράνι.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ