ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η σύζυγος του αρχηγού της Σπαρτάκ Μόσχας "συνέλαβε" με κάμερα την απιστία του στη σάουνα

Η σύζυγος του αρχηγού της Σπαρτάκ Μόσχας "συνέλαβε" με κάμερα την απιστία του στη σάουνα

Το ποδόσφαιρο στη Ρωσία έχει περάσει σε άλλη διάσταση. Τα Μέσα άφησαν τα γήπεδα και μπήκαν στις σάουνες, εκεί όπου η σύζυγος του αρχηγού της Σπαρτάκ Μόσχας, Ντάρια, έπιασε τον διεθνή άσο να την απατάει με... ανοιχτή κάμερα (VIDEO).

Μέγα σκάνδαλο, ροζ απόχρωσης, για τον ποδοσφαιρικό σταρ της Ρωσίας και κάπτεν της Σπαρτάκ Μόσχας, Ντένις Γκλουσάκοφ...

Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής περνούσε στιγμές χαλάρωσης με 27χρονη κοπέλα σε σάουνα της πρωτεύουσας, ωστόσο υπολόγισε χωρίς την σύζυγό του που είχε μυριστεί τη "δουλειά".

Η Ντάρια Γκλουσακόβα, έχοντας θολώσει από την απιστία του συζύγου της, πήρε μία κάμερα και όρμισε στο σπα, καταγράφοντας τη στιγμή.

Εκτός από το VIDEO που έχει γίνει Viral στο διαδίκτυο, η Ντάρια, οδοντίατρος στο επάγγελμα, βγήκε και στη ρωσική τηλεόραση για να μιλήσει για το παραστράτημα του διάσημου άντρα της. Μεταξύ άλλων είπε πως η κοπέλα που χαλάρωνε με τον Γκλουσάκοφ ήταν γυμνή και καθόταν στα πόδια του, ενώ εκείνος μόνο με την πετσέτα.

Σημείωσε επίσης ότι ο 31χρονος επιθετικός της επιτέθηκε και την άρπαξε από το λαιμό. Σχετικά με αυτά που λέει στο VIDEO κατά τη διάρκεια του επεισοδίου, τα λόγια της είναι τα εξής: " Αυτός είναι ο άνδρας μου και η πόρνη του! Ο αρχηγός της Σπαρτάκ Μόσχας πριν το παιχνίδι γ@#$@# στη σάουνα με την πόρνη του και η γυναίκα του τον πιάνει. Συνηθισμένα πράγματα."

Ενδιάμεσα ο γνωστός ποδοσφαιριστής ακούγεται να της λέει πως είναι... άρρωστη, και πως δεν είναι η γυναίκα του.

Όσο για τον Γκλουσάκοφ; Επέλεξε να μιλήσει μέσω του δικηγόρου του ο οποίος ανέφερε στα media ότι η κοπέλα που ήταν με τον πελάτη του δεν ήταν ιερόδουλη, αλλά σύντροφος του παίκτη, αφού με την Ντάρια ζουν χωριστά εδώ και έξι μήνες!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ