ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Σπαρτάκ "νικάει" την ΤΣΣΚΑ και πλησιάζει στον Πόνσε

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Αυξάνονται τα δημοσιεύματα στη Ρωσία που θέλουν την Σπαρτάκ Μόσχας να βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Έσε Πόνσε. Ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ απασχόλησε και την ΤΣΣΚΑ.

"Ντέρμπι" μεταξύ Σπαρτάκ και ΤΣΣΚΑ παίχτηκε για τον Έσε Πόνσε σύμφωνα με τα ρώσικα Μέσα με τους πρώτους να "νικούν" την ομάδα του στρατού και να βρίσκονται πλέον πολύ κοντά στο να κλείσουν τον Αργεντινό από την Ρόμα.

Συγκεκριμένα, οι Ρώσοι αναφέρουν ότι οι δύο ομάδες της πρωτεύουσας μονομάχησαν αλλά η ΤΣΣΚΑ δεν κατάφερε να φτάσει στις απαιτήσεις των Ρωμαίων, ενώ η Σπαρτάκ πληρώνει τα 7.000.000 ευρώ που απαιτούνται για να ολοκληρωθεί η μετακίνηση.

Υπενθυμίζουμε ότι κατά την αποχώρησή του από την Ένωση, ο Αργεντινός επιθετικός είχε δηλώσει ότι η ΑΕΚ κάλυπτε τις απαιτήσεις και τη οψιόν αγοράς που είχε συμφωνηθεί με την Ρόμα, ωστόσο ο ίδιος θέλει να ψάξει την τύχη του σε καλύτερο πρωτάθλημα απ' αυτό της Super League. Πλέον, το μόνο που απομένει είναι να μάθουμε εάν ο πρώτος σκόρερ των "κιτρινόμαυρων" με 21 γκολ θα εκπληρώσει την επιθυμία του παίζοντας μπάλα στη Ρωσία.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ