ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Σότσι διέλυσε με 10-1 την Ροστόβ με τη βοήθεια του... κορονοϊού

Η Σότσι διέλυσε με 10-1 την Ροστόβ με τη βοήθεια του... κορονοϊού

Η Ροστόβ υποχρεώθηκε κόντρα στην Σότσι να κατεβάσει την ομάδα Νέων, καθώς έξι παίκτες της πρώτης ομάδας βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό, και ως αποτέλεσμα συνετρίβη με σκορ 10-1 (VIDEOS).

Μετά από τρεις και πλέον μήνες διακοπής ελέω του κορονοϊού το ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα στην Ρωσία επέστρεψε την Παρασκευή και μάλιστα σημαδεύτηκε από ένα εξωπραγματικό αποτέλεσμα: το 10-1 της Σότσι, που μάχεται για την αποφυγή του υποβιβασμού, απέναντι στην Ροστόβ, που είναι στην 4η θέση της βαθμολογίας.

Εξωπραγματικό ως προς την έκταση του σκορ, μιας που οι συνθήκες διεξαγωγής του αγώνα επέτρεψαν στο να υπάρχει διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων η οποία και αποτυπώθηκε στο χορτάρι.

Συγκεκριμένα, η Ροστόβ χτυπήθηκε από τον κορονοϊό καθώς βρέθηκαν θετικοί έξι παίκτες της και χρειάστηκε να μπει όλη η ομάδα σε καραντίνα, με το αίτημά της για αναβολή του αγώνα να μην γίνεται αποδεκτό από την Σότσι και να υποχρεώνεται να παραταχτεί με ποδοσφαιριστές της από την ομάδα Νέων του συλλόγου.

Ουδείς από τους παίκτες που πήραν μέρος στην αναμέτρηση δεν είχε παίξει στο παρελθόν σε αγώνα για την πρώτη κατηγορία της Ρωσίας, με τον γηραιότερο παίκτη της 18μελούς αποστολής της Ροστόβ να είναι 19 ετών, ενώ υπήρχαν επίσης τρεις 18χρονοι, δύο 16χρονοι και πάρα πολλοί 17χρονοι.

Η Σότσι διέλυσε με 10-1 την Ροστόβ με τη βοήθεια του... κορονοϊού

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι δεν έβγαλαν το πόδι από το γκάζι και με τον Ρώσο διεθνή φορ Αλεκσάντρ Κοκόριν να σημειώνει χατ-τρικ, έφτασαν στο επιβλητικό 10-1 στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής, για να πάρουν ένα σημαντικό τρίποντο στη μάχη που δίνουν για την παραμονή.

"Ήμασταν πιο αδύναμοι από τους αντιπάλους από κάθε πλευρά όσον αφορά τα φυσικά χαρακτηριστικά", δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα ο σκόρερ του μοναδικού τέρματος της Ροστόβ, ο 17χρονος Ρομάν Ρομάνοβ.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ