ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Σίβας του Πουλίδο πήρε το Champions League της CONCACAF

Chivas players celebrate winning the CONCACAF Champions League final soccer match in Guadalajara, Mexico, Wednesday, April, 25, 2018. Chivas defeated Toronto FC in a penalty shoot out. (AP Photo/Eduardo Verdugo)
Chivas players celebrate winning the CONCACAF Champions League final soccer match in Guadalajara, Mexico, Wednesday, April, 25, 2018. Chivas defeated Toronto FC in a penalty shoot out. (AP Photo/Eduardo Verdugo) AP

Η Σίβας του Άλαν Πουλίδο νίκησε την ομάδα του Τορόντο στα πέναλτι με 5-4, κατέκτησε το Champions League της CONCACAF και θα αγωνιστεί στο Μουντιάλ συλλόγων που θα γίνει 12-22 Δεκεμβρίου στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. (VIDEO)

Η Σίβας Γκουαδαλαχάρα του Μεξικού νίκησε το Τορόντο στα πέναλτι με 5-4, πήρε το Champions League της CONCACAF και θα αγωνιστεί στο Μουντιάλ συλλόγων.

Οι Καναδοί επικράτησαν με 2-1 στην κανονική διάρκεια και την παράταση στο στάδιο AKRON, ισοφαρίζοντας το σκορ του πρώτου αγώνα. Στα πέναλτι όμως ήταν πιο ψύχραιμη η ομάδα του Άλαν Πουλίδο, ο οποίος αγωνίστηκε με τους νικητές.

Να τονιστεί πως και οι δέκα τίτλοι του Champions League έχουν καταλήξει σε ομάδες του Μεξικού. Ο Πινέδα (19') σημείωσε το γκολ της Σίβας, ενώ οι Αλτιντόρ (25') και Τζοβίνκο (44') ήταν οι σκόρερ για το Τορόντο.

Να σημειωθεί ότι το Μουντιάλ συλλόγων 2018 θα γίνει 12-22 Δεκεμβρίου στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

AP Photo/Eduardo Verdugo

Δείτε το βίντεο:

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ