ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Ρωσία διώχνει Βίλας-Μπόας και... Φαλκάο

Η Ρωσία διώχνει Βίλας-Μπόας και... Φαλκάο
© AFP/GETTY IMAGES

Ο προπονητής της Ζενίτ, Αντρέ Βίλας-Μπόας, διέψευσε τις φήμες περί ενδιαφέροντος για τον Φαλκάο, καθώς το ρωσικό κράτος διώχνει και τον ίδιο, όπως και όλους τους ξένους προπονητές!

Μετά τον περσινό εφιάλτη στο Μάντσεστερ με την Γιουνάιτεντ, ο Ρανταμέλ Φαλκάο Γκαρσία ζει έναν ακόμη φέτος στο Λονδίνο με την Τσέλσι και πάλι ως δανεικός από την Μονακό.

Φήμες θέλουν την Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Κολομβιανού και να έχει κάνει ήδη τις πρώτες επαφές.

Ο Αντρέ Βίλας-Μπόας όμως διέψευσε τα πάντα και ουσιαστικά η φήμη αυτή κυκλοφόρησε πολύ απλά επειδή ο σύλλογος είναι ενδιαφερθεί για τον ποδοσφαιριστή το καλοκαίρι.

"Δεν έχω μιλήσει με τον Ζοζέ Μουρίνιο. Ο παίκτης ανήκει στην Τσέλσι, με την μορφή δανεισμού από την Μονακό", τόνισε ο Πορτογάλος και συνέχισε: "Είναι δύσκολο να φέρουμε τέτοιον παίκτη στην Ρωσία, καθώς έχουμε περίεργους κανονισμούς".

"Προσπαθήσαμε να τον πάρουμε το καλοκαίρι, αλλά άλλαξαν οι κανονισμοί μία εβδομάδα πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα και δεν ήταν εφικτό".

Το κράτος διώχνει και τον ίδιο!

Ο Αντρέ Βίλας-Μπόας αναφέρθηκε σε περίεργους κανονισμούς ξέροντας πως τα πράγματα είναι και για αυτόν άσχημα. Το ρωσικό υπουργείο αθλητικού αποφάσισε πως η εθνική ομάδα μπορεί να έχει ξένο προπονητή, αλλά δεν μπορεί κανένας σύλλογος.

Κάθε ομάδα στο ρωσικό πρωτάθλημα επιτρέπεται να έχει μόνο Ρώσο πρώτο προπονητή, έτσι αν δεν βρεθεί κάποια λύση, ο Αντρέ Βίλας-Μπόας θα αποχωρήσει το καλοκαίρι από την Ζενίτ.

Οι κανονισμοί, όπως τόνισε και ο Βίλας-Μπόας, έχουν γίνει πολύ αυστηροί και για τους κανονισμούς με τις μεταγραφές ξένων παικτών. Για αυτό και ο Πορτογάλος όταν ρωτήθηκε για τον Φαλκάο είπε: "Έχουμε τον Τζιούμπα, είναι σε εξαιρετική κατάσταση, κάνει καλές εμφανίσεις και με εμάς και με την εθνική Ρωσίας, έτσι αξίζει σεβασμού".

Η Ρωσία διώχνει Βίλας-Μπόας και... Φαλκάο
© AP
TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ