ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η πρωταθλήτρια Μάλτας έκανε πρόταση στον Μπολτ

Η πρωταθλήτρια Μάλτας έκανε πρόταση στον Μπολτ
Μπολτ AP PHOTO/STEVE CHRISTO

Η πρωταθλήτρια Μάλτας, Βαλέτα, είναι η ευρωπαϊκή ομάδα που μόλις εξαγοράστηκε κι έκανε πρόταση στον 32χρονο Τζαμαϊκανό πρώην σπρίντερ, Γιουσέιν Μπολτ.

Ο Γιουσέιν Μπολτ έκανε ντεμπούτο με τη φανέλα των Central Coast Mariners στην Αυστραλία, όμως είναι πολύ πιθανό να μετακομίσει σύντομα από την Ωκεανία στην Ευρώπη.

"Υπάρχει πρόταση από σύλλογο που εδώ και λίγο καιρό έχει νέους ιδιοκτήτες και φιλοδοξεί να παίξει στο Champions League", τόνισε ο εκπρόσωπός του Τζαμαϊκανού πρώην σπρίντερ, Τόνι Ράλις, μιλώντας στο "ESPN".

Μπορεί το μυαλό των περισσότερων να πήγε στη Μίλαν, αλλά η ευρωπαϊκή ομάδα που έκανε πρόταση για συμβόλαιο δύο ετών στον 32χρονο είναι η πρωταθλήτρια Μάλτας, Βαλέτα.

"Οι πρωταθλητές είναι πάντα ευπρόσδεκτοι στη Βαλέτα κι εμείς πιστεύουμε ότι όλα είναι πιθανά", υποστήριξε ο εκπρόσωπος της νέας ιδιοκτησίας του συλλόγου της πρωτεύουσας της Μάλτας.

Μάλιστα, ευελπιστούν να υπογράψουν συμβόλαιο μέσα στον επόμενο μήνα για να μπορεί ν' αγωνιστεί στο Super Cup με αντίπαλο την Μπάλτζαν στις 13 Δεκεμβρίου.

Η Βαλέτα ιδρύθηκε το 1943 και κατέκτησε την περυσινή σεζόν τον τίτλο του πρωταθλήματος. Ξεκίνησε τη σεζόν από τον πρώτο προκριματικό γύρο του Champions League, όπου αποκλείστηκε από την αλβανική Κουκέσι.

Στο δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League αποκλείστηκε από τη βοσνιακή Ζρίνσκι Μόσταρ. Στις έξι πρώτες αγωνιστικές της Premier League Μάλτας την τρέχουσα σεζόν έχει 12 βαθμούς και βρίσκεται στην τρίτη θέση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ